Csiga mucin, avagy a makulátlan bőr titka

A “VICTORIA BEAUTY” az egészség és a szépség szimbóluma.
Szakemberekből álló csapat tudományosan fejlett laboratóriumoknak köszönhetően professzionális minőségű termékeket készít és garantál a vásárlók számára.

A csodálatos csigakivonat felfedezését tulajdonképpen egy egyszerű véletlennek köszönhetjük. Néhány évvel ezelőtt egy dél-afrikai csigatelep dolgozói azt vették észre, hogy kezük bőre elképesztően selymes és apróbb sérüléseik a szokásosnál meglepően gyorsabban gyógyulnak. A telepen dolgozó orvos kutatásokat végzett, amely során a nyálkát elemezte, mely segítségével a csigák csúszni tudnak. Ez volt az a véletlen, amelynek következtében indult kutatás bebizonyította, hogy a csiganyálka számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek képesek csodát tenni a bőrünkkel.


Az 1991-ben a bulgáriai Plovdivban alapított cég arc-, test- és hajápolási termékeket kínál, amelyek a természet iránti szenvedélyt a legfejlettebb technológiákkal ötvözik.
Az ágazatban szerzett tapasztalatának köszönhetően a Victoria Beauty innovatív termékeket kínál, amelyek gondosan kiválasztott bioaktív, természetes összetevőkből állnak.
A márka élvonalát a “Snail Extract” termékcsalád termékei alkotják. A csigából származó nyálka különféle összetevőkből áll, amelyek közül néhány nagy kozmetikai érdeklődésre tett szert az elmúlt években, közéjük tartozik például allantoin, glikolsav, elasztin, kollagén és peptidek.

A nyálkát a Victoria Beauty BIO csigatenyésztéséből származó Helix Aspersa Maxima faj csigáiból nyerik ki 100%-ban az organikus kozmetikumokra vonatkozó előírásoknak megfelelően, többek között azért is, hiszen ha a csigák stresszes állapotban vannak és félnek, a nyáluknak a minősége és összetétele eltérő lehet, ezáltal a termék nem lesz kellően hatékony.

A kozmetikai célokra használt csiganyálat erőszakmentes úton szerzik be az állatoktól.
A csigákat először megtisztítják, az esetleges szennyeződésektől, majd különleges módszerrel kinyerik a nyálkájukat, amely során a csigák nem sérülnek, ezt követően sértetlenül visszatérhetnek a csigatelepre.

A csigakivonat nagy koncentrációban tartalmaz olyan jótékony hatású anyagokat, mint a hialuronsav, kollagén, az allantoin, vitaminok és a glikoproteinek.
A fő alapanyag, amelyet a csigákból nyernek ki az úgynevezett csiganyál mucin, ez a természetes hatóanyag védi meg az arcbőrt az UV sugárzás káros hatásaitól, gyógyítja a felhám sérüléseit és csökkenti a ráncok mélységeit, illetve meggátolja a fibroblasztok csökkenését, amelyet a kor előrehaladtával elveszítünk a bőrünkből, ezáltal fiatalos bőrképet és rugalmasságot biztosít az arcnak.

Hialuronsav és bolgár rózsaolaj:

A rózsaolaj köztudottan egy kiemelkedően fontos összetevő a szépségápolásban, mint kozmetikum alapanyag, sőt a rózsa, mint illatjegy is igen népszerű egyes parfümökben.
Aromaterápiás hatását a gyógyszeriparban és a gyógyászatban egyaránt használják.
A VICTORIA BEAUTY Roses of Bulgaria termékcsaládja damaszkuszi rózsákkal dolgozik, melyeknek számos jótékony hatásuk van arcbőrünkre.
A Hialuronsavas nappali arckrém rózsaolajjal természetes rózsaolajat tartalmaz, amelyet a virágának lepárlásával nyerik ki, nyugtatja az irritált bőrt, simává varázsolja és revitalizálja azt.
A rózsaolaj mélyhidratáló, nyugtató, antiszeptikus és mikrokeringést serkentő tulajdonsággal rendelkezik, ennek köszönhetően mélyen hidratálja az arcbőrt, feszesít, serkenti a kollagén és elasztin termelődését.

Csiganyál:

A csiganyál legnagyobb sikerét a kozmetikumok világában az a tulajdonsága hozta, hogy elképesztően gyorsan képes regenerálni a bőrt.
A csiganyállal gazdagított arcápolási termékek minden korosztály számára megoldást jelenthetnek a különböző bőrproblémákra, használatuk a problémás és érzékeny arcbőr kezelésére egyaránt javasolt.
A mucin hatóanyagnak köszönhetően az extrém módon száraz bőr is hidratált és puha marad, emellett segít az érett bőr fiatalításában, csökkenti a ráncok mélységét, megakadályozza az újak kialakulását.
A csiganyálas bőrfiatalító arckrém a sötét pigmentációkat, úgy nevezett „öregségi foltokat” halványítja, az aknés hegeket pedig gyógyítani képes ez a csigákból kinyert csodaszer, mindemellett SPF 50 fényvédő faktorral rendelkezik.

Similar Posts