Élvezd otthonodban az izlandi luxus spa érzését a SPA OF ISLAND termékeivel

A SPA OF ICELAND elhozza otthonodba az izlandi luxus spa hangulatot 95% tisztaságú, 100% állatkísérlet mentes, vegán termékeivel, melyek megidézik az izlandi természet szépségét, tápláló ásványi anyagait és tengerét, valamint geotermikus erejét. A Spa of Iceland termékeit az izlandi tiszta víz, a friss levegő és a geotermikus energia ihlette, amelyek az izlandi környezet fontos elemei. Tiszta és környezetbarát termékek. A SPA OF ICELAND termékek ötvözik az izlandi ásványi tengeri só tisztító, méregtelenítő hatását a kiváló minőségű, természetes illóolajok keverékével, hogy tápláló, hidratáló test- és hajápolási termékeivel, ápoló sóradírjával, illatos fürdősóival és paraffinos szójaviasz gyertyáival relaxáló fürdőélményt teremtsenek otthonában. A SPA OF ICELAND összes terméke hipoallergén és bőrgyógyászati ​​tesztelt.

Kiszárad a kezed a sok kézmosástól? Használd a Spa of Iceland folyékony szappant,

Gyengéden, de alaposan tisztítja a kezeidet, miközben visszaállítja a bőr hidratáltságát. Nyugtató homoktövis kivonattal és tiszta izlandi tengeri sóval táplálja bőrt. Izlandi moha és kakukkfű illattal.

Ajánljuk mellé a bőrpuhító és tápláló SPA izlandi kézkrémet. Táplálja, hidratálja a bőrt, gyorsan felszívódik és hosszú ideig megakadályozza a bőr kiszáradását. 95% természetes összetevők, ápoló homoktövis kivonattal és shea vajjal dúsítva. A puha izlandi moha és kakukkfű illata harmóniát sugároz.

Válaszd mellé a szójaviasszal és vegán paraffinnal készített, luxus vegán gyertyákat, melyek 3 különféle illattal készülnek. A RELAXING hatású FLÓJA gyertya, egy igazi spa hangulatát idézi. Izlandi vegán aromás gyertya, a kókuszdió, borostyán, pézsma és vanília pihentető illatával.

Similar Posts