You are currently viewing Sexy Hair Smooth Lock Pro hajvasaló karácsonyi akció

Sexy Hair Smooth Lock Pro hajvasaló karácsonyi akció

Sexy Hair Smooth Lock Pro hajvasaló karácsonyig 10% kedvezménnyel + ajándék Sexy Hair Protect Me hővédő spray hajvasaláshoz + ajándék My.Organics hidratáló hajparfüm. Összesen 11.990 Ft értékű ajándék!

A Sexy Hair Smooth Lock Pro kerámia hajvasaló 3,2 centiméter széles és több mint 12 cm hosszúságú vasalófelülettel rendelkezik, így gyönyörű sima, fényes frizura készíthető bármilyen hajhosszon. Az egyedülálló, kizárólag a Sexy Hair által alkalmazott Smart Lock Technology előnyei:

  • A vasalófelület alsó és felső oldalán egy-egy szilikon csík helyezkedik el biztosítva a tökéletes kontrollálást, a hosszan tartó formát, fényes, tartósan egyenes tincseket garantálva.
  • A kerámia burkolat alatt elhelyezkedő dupla fűtőszál negatív ionokat és infravörös hőt hoznak létre, ennek hatására csökken a haj elektrosztatikus feltöltődése, simább, fényesebb, tartósan egyenes hajat eredményezve, szálló, szöszös, szálkás hajszálak nélkül. A frizura hosszabban megtartja a kialakított formát.
  • Elég csak egyszer átvasalni a tincseket, nem kell többször ismételni, így kíméletesen és gyorsabban készül el a sima, fényes frizura.
  • A Sexy Hair Smooth Lock Pro kerámia hajvasaló hőmérséklet beállítási lehetősége 230°C-ig terjed, illeszkedve a haj típusához, annak hosszúságához, és a kívánt stílushoz. Digitális kijelző mutatja a kiválasztott hőmérsékletet.
  • A kerámia hajvasaló 30 másodperc alatt felmelegszik és 1 óra múlva automatikusan kikapcsol, amennyiben nincs használva, így garantálva a biztonságos használatot.
  • Integrált szenzorrendszer szabályozza a hajvasaló hőmérsékletét, ezzel biztosítva, hogy a hőmérséklet egyenletes és állandó legyen, soha ne lépje túl a beállított értéket.
  • Csavarodásmentességet biztosító forgó véggel ellátott, extra hosszú, 2,74 méteres zsinórral rendelkezik.
  • Szilikon védőtok biztosítja a forró eszköz biztonságos tárolását, szállítását.

Fogadd szeretettel ajándékainkat a Sexy Hair Smooth Lock Pro hajvasaló mellé:

  • Egy Hot Sexy Hair Protect Me hővédő sprayt, amely speciálisan hajvasaló használatához lett kialakítva, véd a magas hőtől és 78%-al csökkenti a töredezést. Könnyű állaga nem nehezíti el a frizurát. Ideális más formázótermékekkel való együttes használatra is. Hővédelmet biztosít 230 C-ig.
  • EgyMY.ORGANICS hidratáló, fényesítő hajparfümöt, amely a rózsa, citrom és édeskömény esszenciáival illatosítja és védi a hajat.