ANASTASIA BEVERLY HILLS – Sminkfixáló spray

11.623Ft

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: 334168 Kategóriák: , , , Címke:

Ismerős az érzés, amikor elkészítesz egy gyönyörű sminket és azon aggódsz, hogy vajon mennyit fog módosulni addig, amire odaérsz az adott eseményre? Ez a helyzet nyáron csak hatványozódik.

Az ANASTASIA BEVERLY HILLS Dewy Set sminkfixálójával ez a probléma azonnal megszűnik, nem kell többé aggódnod, hogy lefolyik a sminked, vagy lemattul a highlightered, vagy épp ellenkezőleg, kifényesedik a mattnak szánt sminked.

Ez a sminkfixáló meghosszabbítja az elkészült sminked élettartamát!

Használata:
-Készítsd el a kívánt sminket.
-Majd az utolsó lépést követően permetezd az egész arcodra, nagyjából 20-25 cm távolságból.

 

 

 

 

 

Item#334168 / 3.4 fl oz /100ml

Tökéletes szimmetria, elragadó sminkek, magabiztosság, ez az ANASTASIA BEVERLY HILLS.

A cég, más néven az ABH, egy amerikai szépségápolási cég, amely a kezdetekben leginkább a szemöldöktermékekről volt ismert.

A céget a román származású Anastasia Soare alapította 1997-ben, amikor megnyitotta a szalonját Kaliforniában. Az első termékcsalád 2000-ben jelent meg, ma már világszerte több, mint 2000 üzletben, 25 országban értékesítik a termékeit.

Egyensúly, tökéletes arányok és harmónia – ez az aranymetszés vagy arány, amelyet az emberi szem ösztönösen, tudat alatt keres a természetben, a tárgyakban és az emberi arcokban, és ezt tartjuk szépség ideáljának, a kezdetek óta.
A termékkínálat különféle smintermékeket tartalmaz, melyek között a leghíresebbek a szemöldökpalettáik. A termékeiket használó nők között végzett közvélemény-kutatás szerint 97%-uk erősebbnek, határozottabbnak, magabiztosabbnak és gyönyörűbbnek érezte magát, miután elkezdték használni az ikonikus sminktermékeket. Légy Te is egy közülük!