ANASTASIA BEVERLY HILLS – Szemöldökceruza

10.282Ft

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címke:

ANASTASIA BEVERLY HILLS – Szemöldökceruza

Tökéletes szemöldök néhány mozdulattal, másodpercek alatt. Válaszd a többfunkciós ANASTASIA BEVERLY HILLS szemöldökceruzáját, hogy ellenállhatatlan legyen a megjelenésed. A szemöldök a legfontosabb része az arcunknak, ha az rendben van és szépen van formázva, az egész arc karakteresebbként és szabályosabbnak hat. Intenzív pigmentáltság és telt színek jellemzik, számtalan árnyalatban, melynek köszönhetően mindenki megtalálja a saját tónusaihoz legmegfelelőbb színt, hogy egy legyen a sok magabiztos nő közül, akik ANASTASIA BEVERLY HILLS termékeket használnak.

Item#334268

Árnyalat

Soft Brown

Tökéletes szimmetria, elragadó sminkek, magabiztosság, ez az ANASTASIA BEVERLY HILLS.

A cég, más néven az ABH, egy amerikai szépségápolási cég, amely a kezdetekben leginkább a szemöldöktermékekről volt ismert.

A céget a román származású Anastasia Soare alapította 1997-ben, amikor megnyitotta a szalonját Kaliforniában. Az első termékcsalád 2000-ben jelent meg, ma már világszerte több, mint 2000 üzletben, 25 országban értékesítik a termékeit.

Egyensúly, tökéletes arányok és harmónia – ez az aranymetszés vagy arány, amelyet az emberi szem ösztönösen, tudat alatt keres a természetben, a tárgyakban és az emberi arcokban, és ezt tartjuk szépség ideáljának, a kezdetek óta.
A termékkínálat különféle smintermékeket tartalmaz, melyek között a leghíresebbek a szemöldökpalettáik. A termékeiket használó nők között végzett közvélemény-kutatás szerint 97%-uk erősebbnek, határozottabbnak, magabiztosabbnak és gyönyörűbbnek érezte magát, miután elkezdték használni az ikonikus sminktermékeket. Légy Te is egy közülük!