MACADAMIA ANTI HUMIDITY FINISHING SPRAY – Nedvesség és pára ellen védő spray

6.476Ft

Spray specially developed for protection against steam, recommended for finishing all hairstyles.

Elfogyott

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

MACADAMIA PROFESSIONAL HAIRSTYLERS
They offer endless possibilities to create the hairstyle you want. They provide different hold and shine while protecting, caring for and regenerating the hair.

A light spray that, with the help of a mixture of Copolymers , covers your hair with a thin layer as a shield, protecting your prepared hairstyle from even the most humid and wet weather. If you don’t want to lose hold of your styled hair, this product is essential in humid weather. It can be used perfectly to fix all hair types and shapes, without weighing the hair down, while the hydrolyzed soy proteins strengthen the hair structure, give your hair a silky feel and a brilliant shine.

Scent: Coconut

Spray from about 30cm on the finished hairstyle.

The product is sulfate-free, gluten-free and paraben-free, not tested on animals, as Macadamia strives to help create a healthy and environmentally conscious world through its products.

ITEM # 290757 / 148 ML / 5 OZ
Made in USA

A Macadamia Professional szalonminőségű hajápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit, bármilyen hajtípusról, vagy személyiségről legyen is szó.

A Macadamia Professional termékek exkluzív Pro Oil Complex-et tartalmaznak, valamint egy terápiás hatással bíró Macadamia Oil és Argan Oil keveréket, amely Omega 7, 5, 3 és 9 zsírsavakban gazdag. Omega 7 hasonlít leginkább az emberi haj szerkezetében található zsírokra, ezáltal utánozza a fejbőr természetes olajtermelését, hogy tápanyagot és hidratálást biztosítson, ezért tud rendkívül jól beépüli a hajszerkezetbe, ezáltal javítva a haj állapotát és kinézetét. Az Omega 7 rendkívül könnyű és nem zsíros, így ideális minden textúrájú hajhoz.

Fontos megjegyezni, hogy a Macadamia termékei nem tartalmaznak szulfátokat, parabént és glutént, emellett védik a hajszínt. A termékek fejlesztése és előállítása során nem végeznek tesztelést állatokon. A Macadamia Professionals célja, hogy termékeiken keresztül egy egészséges és környezettudatos világot teremtsenek.