MACADAMIA ANTI HUMIDITY FINISHING SPRAY – Nedvesség és pára ellen védő spray

6.476Ft

Speciálisan pára elleni védelemre kifejlesztett spray, minden frizura befejezéséhez ajánlott.

Elfogyott

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

MACADAMIA PROFESSIONAL HAJFORMÁZÓK
Végtelen lehetőséget nyújtanak a kívánt frizura kialakításához. Különböző tartást, fényességet biztosítanak, miközben védik, ápolják és regenerálják a hajat.

Egy könnyed permet, amely a Kopolimerek keveréke segítségével egy vékony réteggel, pajzsként vonja be a hajszálait, védve az elkészített frizuráját akár a legpárásabb, legnedvesebb időjárástól is. Ha nem szeretné elveszíteni formázott hajának tartását, akkor ez a termék párás időben nélkülözhetetlen. Minden hajtípus és forma fixálására kiválóan alkalmazható, a haj elnehezítése nélkül, miközben a Hidrolizált szójafehérjék erősítik hajszerkezetét, selymes tapintást és ragyogó fényt biztosítanak hajának.

Illat: Kókusz

Kb. 30cm-ről permetezze a kész frizurára.

A termék Szulfát, Glutén és Parabénmentes, állatokon nem tesztelt, hiszen a Macadamia arra törekszik, hogy termékeiken keresztül segítsék egy egészséges és környezettudatos világ megteremtését.

ITEM # 290757 / 148 ML / 5 OZ
Származási hely: USA

A Macadamia Professional szalonminőségű hajápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit, bármilyen hajtípusról, vagy személyiségről legyen is szó.

A Macadamia Professional termékek exkluzív Pro Oil Complex-et tartalmaznak, valamint egy terápiás hatással bíró Macadamia Oil és Argan Oil keveréket, amely Omega 7, 5, 3 és 9 zsírsavakban gazdag. Omega 7 hasonlít leginkább az emberi haj szerkezetében található zsírokra, ezáltal utánozza a fejbőr természetes olajtermelését, hogy tápanyagot és hidratálást biztosítson, ezért tud rendkívül jól beépüli a hajszerkezetbe, ezáltal javítva a haj állapotát és kinézetét. Az Omega 7 rendkívül könnyű és nem zsíros, így ideális minden textúrájú hajhoz.

Fontos megjegyezni, hogy a Macadamia termékei nem tartalmaznak szulfátokat, parabént és glutént, emellett védik a hajszínt. A termékek fejlesztése és előállítása során nem végeznek tesztelést állatokon. A Macadamia Professionals célja, hogy termékeiken keresztül egy egészséges és környezettudatos világot teremtsenek.