NEUMA – Ápoló, hidratáló hajmaszk

10.879Ft

Ápoló, hidratáló hajmaszk szőlőmag kivonattal és sheavajjal

Készleten

Cikkszám: 293169 Kategóriák: ,

Leírás

NEUMA NEUMOISTURE INTENSIVE MASQUE – Ápoló, hidratáló hajmaszk

Ultra gazdag hidratáló hajpakolás szőlőmag kivonattal és shea vajjal védi a hajat az UVA és UVB sugárzás okozta káros hatásoktól és fakulástól. A megújult formulának köszönhetően a haj könnyen kifésülhetőbb, puhább, a hajszín élénkebb és ragyogóbb a használatát követően.
A neuMoisture sampon használata után vigye fel a hajra, hagyja hatni nagyjából 2-3 percig, majd öblítse ki.

Vegán termék.

neuMoisture-Száraz és kémiailag sérült hajra
o Táplálja a hajat és biztosítja alapvető hidratálást
o Helyreállítja a nedvesség egyensúlyát és a haj egészségét
o Puha, ragyogó és egészséges haj, csillogást és vitalitást kölcsönöz

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is.

Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával. Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

Item # 293169 / 6,8 oz / 200 g