ARDELL 3D FAUX MINK 857

2.999Ft

Maximális volumenű és hosszúságú műszempillák, fokozzák a tekintet intenzitását, nagyszerű választás esti sminkekhez.

Cikkszám: 319553 Kategória:

Leírás

A sminkmesterek is előszeretettel az ARDELL műszempillákat választják munkájuk során az úgynevezett „perfect red carpet lashes” érdekében.

Nem véletlenül, hiszen a szakszerűen rétegezett pillákat szintén egy sminkmester készíti a legprofesszionálisabb minőség és hatás érdekében!
Az ARDELL FAUX MINK 857 – dupla rétegben készített műszempillánk, igéző tekintetet eredményeznek, így tökéletes azoknak, akik duplán hosszú és dús szempillákra és kifogástalan party look-ra vágynak.
 Használat után sem kell kidobnod, hiszen professzionális kialakításának köszönhetően több alkalommal használhatod, anélkül, hogy a pilla elveszítené rugalmasságát és tökéletes tartását.

Az ARDELL FAUX MINK 857 – műszempilla:

  • 100%-ig mentes az állatkísérletektől 
  • Többször is használható ugyanaz a szempilla
  • Ultrakönnyű, selymes hatás

Tipp: A betonbiztos hatás érdekében vidd fel egyenletesen, vékony rétegben az ARDELL CLEAR ADHESIVE – áttetsző műszempilla ragasztóját az egyik műszempilla tövébe, majd várj pár másodpercet és illeszd rá szorosan a saját pilláidra egy szemöldök csipesszel, majd ismételd meg ezt a mozdulatot a másik oldalon is! Törekedj rá, hogy a műszempilla és a saját pilla között ne maradjon üres hely!