ARDELL 3D FAUX MINK 858

2.999Ft

Az enyhén lekerekített sziluettnek köszönhetően tökéletes keretet ad a szemnek, fokozza a tekintet intenzitását.

Cikkszám: 319551 Kategória:

Leírás

A nálunk vásárló sminkmesterek  előszeretettel az ARDELL műszempillákat választják munkájuk során az úgynevezett „perfect red carpet lashes” érdekében.
Nem véletlenül, hiszen a szakszerűen rétegezett pillákat szintén egy sminkmester készíti a legprofesszionálisabb minőség és hatás érdekében!
Az ARDELL FAUX MINK 858 – A dupla rétegben készített műszempillák, igéző tekintetet kölcsönöznek viselőinek, az elkeskenyedő szálaknak köszönhetően természetes, mégis drámai hatás érhető el velük, nagyszerű választás azok számára, akik dús és csomómentes szempillákra és kifogástalan party look-ra vágynak, ugyanakkor nem szeretik, ha a műszempilla elnehezíti a szemhéjukat, ugyanis az ARDELL FAUX MINK 858 egy pehelykönnyű műszempilla. Használat után nem kell kidobnod, hiszen többször is hordhatod anélkül, hogy megkopna vagy elveszítené a tartását!

Az ARDELL FAUX MINK 858 – műszempilla:

  • 100%-ig mentes az állatkísérletektől 
  • Többször is használható ugyanaz a szempilla
  • Ultrakönnyű, selymes hatás

Tipp: A betonbiztos hatás érdekében vidd fel egyenletesen, vékony rétegben az ARDELL CLEAR ADHESIVE – áttetsző műszempilla ragasztóját az egyik műszempilla tövébe, majd várj pár másodpercet és illeszd rá szorosan a saját pilláidra egy szemöldök csipesszel, majd ismételd meg ezt a mozdulatot a másik oldalon is! Törekedj rá, hogy a műszempilla és a saját pilla között ne maradjon üres hely!

 

Item#319551