-40%

MY.ORGANICS BODY WASH ajándékcsomag cannabis és jojoba olajjal

7.770Ft

BODY WASH ajándékcsomag cannabis és jojoba olajjal

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: 320207 Kategóriák: , , , Címke:

MY.ORGANICS Gift Box Prodigious

My Organics Organikus ajándékcsomag

A csomag tartalma:

  • MY ORGANICS THE ORGANIC PRODIGIOUS HAIR AND BODY WASH (Cannabis and She Butter) pH 5.5 / Organikus növényi sampon és tusfürdő

A Prodigious tusfürdő és sampon egy olyan gyengéd gél formula, mely nem csak az érzékeny bőr számára fejti ki jótékony hatását, hanem a legkényesebb haj számára is megfelelő választás.  A Cannabis magjaiból kivont hatóanyagoknak, a shea vajnak és az organikus növényi olajokban gazdag értékes keverékének köszönhetően nyugtató hatású, továbbá a sejtek regenerálódásának elősegítésével küzd az öregedéssel szemben is.

VEGÁN termék.

  • MY ORGANICS THE ORGANIC PRODIGIOUS OIL (Cannabis and Jojoba Oil) / Organikus növényi csodaolaj

Ez a különleges olaj megfelelő hidratálást nyújt testünk és hajunk számára is egyaránt. Olyan csodálatos olajok keverékéből született meg, mint a Cannabis magjaiból kivont olaj és a Jojoba olaj. Mindennapos használatával testünk számra az eredmény egy sima, hidratált bőr, hajunknak pedig segítséget nyújt a töredezettség kialakulásának megelőzésében. Minden bőr- és hajtípushoz ajánlott, még a legérzékenyebbekhez is.

VEGÁN termék.

Item #320207 / 15ml (0,5 fl. oz.) / 100 ml (3,38 oz)

Az olasz MY.ORGANCS vállalat organikus és 96%-ban vegán, professzionális haj- és testápoló, innovatív termékeket készít.
Minden MY. ORGANICS termék magas koncentrációban tartalmaz tiszta illóolajokat, amelyeket hagyományos, évszázados gyűjtési technikákkal vonnak ki a növényekből és virágokból, hogy 100%-ban természetes összetevőkből készült terméket kapjanak. Egyedi és innovatív termékeik törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. A márka nagyon büszke az organikus tanúsítványra, amelyet rendkívül kevés márka tud megszerezni manapság. A My.Organics bevételeinek 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítja.


Az exkluzív MY.ORGANICS termékcsalád tanúsított összetevőkből készül, amelyeket organikus és biodinamikus gazdálkodási technikákkal termesztettek. Az egyes esszenciákat jellemző gyógyító erőket, aromákat és színeket kémiai adalékanyagok használata nélkül őrzik meg, így biztosítva, hogy a termékek ne legyenek károsak az emberi bőrre, hajra vagy a környezetünkre.
Természetes, organikus termékeit érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.