ARDELL DARK ADHESIVE – Fekete műszempilla ragasztó

2.109Ft

Cikkszám: 319549 Kategória:

Leírás

Neked is könnyen le szokott mozdulni a helyéről a műszempillád? 


Ha szeretnéd, hogy biztos tartása legyen egész nap, ismerd meg az ARDELL CLEAR ADHESIVE – Fekete műszempilla ragasztót! A világhírű DUO szempillaragasztó testvéreként emlegetett Ardell tudásban szintén az élen jár, hiszen mindkét ragasztó egy vállalathoz tartozik. Az ARDELL CLEAR ADHESIVE minden igényt kielégít, minden típusú műszempillával használható, láthatatlan, erős tartást eredményez és használata nagyon könnyű. Világszerte hírnevet szerzett magának, a sminkesek, a hírességek és a szempilla rajongók nagy kedvencévé nőtte ki magát! A vízálló szempilla ragasztó segítségével tartósan rögzítheted a tincses és szálas műszempillákat. Gyorsan szárad, a műszempillák akár több hétig is fennmaradnak.


Hogyan kell használni az ARDELL CLEAR ADHESIVE – Fekete műszempilla ragasztót?


  1. Miután kisminkelted a szemed, óvatosan oszlass el egy kevés szempilla ragasztót a múszempillán, majd várj pár másodpercet!
  2. Ezt követően egy csipesz segítségével fogd meg óvatosan a pillákat és illeszd közvetlenül a szempillák tövébe úgy, hogy ne maradjon hézag a saját pilláid és a műszempilla között!

Item #319549