ARDELL DOUBLE UP – DOUBLE DEMI WISPIES Műszempilla

2.899Ft

Dupla rétegben készített műszempillánk, extra dús szempillát eredményez, így tökéletes azoknak, akik hosszú és dús szempillákra vágynak.

Cikkszám: 296244 Kategória:

Leírás

Tudtad, hogy a sminkmesterek is nagyon szeretik az ARDELL műszempillákat? 

Nem véletlenül, hiszen a szakszerűen rétegezett pillákat szintén egy sminkmester készíti a legprofesszionálisabb minőség és hatás érdekében!
Az ARDELL DOUBLE UP DOUBLE DEMI WISPIES – dupla rétegben készített műszempillánk, extra dús szempillát eredményeznek, így tökéletes azoknak, akik hosszú és dús szempillákra vágynak. A keresztirányú, felfele ívelő szempillák minden szemforma számára alkalmasak. Használat után nem kell kidobnod, hiszen többször is hordhatod anélkül, hogy megkopna vagy elveszítené a tartását!

Az ARDELL DOUBLE UP DOUBLE DEMI WISPIES – műszempilla:

  • Minden szemformához illik
  • 100%-ig mentes az állatkísérletektől 
  • Többször is használható ugyanaz a szempilla
  • Ultrakönnyű, selymes hatás

Tipp: A betonbiztos hatás érdekében vidd fel egyenletesen, vékony rétegben az ARDELL CLEAR ADHESIVE – áttetsző műszempilla ragasztóját az egyik műszempilla tövébe, majd várj pár másodpercet és illeszd rá szorosan a saját pilláidra egy szemöldök csipesszel, majd ismételd meg ezt a mozdulatot a másik oldalon is! Törekedj rá, hogy a műszempilla és a saját pilla között ne maradjon üres hely!

Item: #296244