DUO – Ecsetes műszempilla ragasztó

3.098Ft

Ecsetes műszempilla ragasztó, amely minden típusú műszempillával használható.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

DUO BRUSH ON STRIPLASH ADHESIVE – Ecsetes műszempilla ragasztó

Tudtad, hogy a DUO a világ legnépszerűbb szempilla ragasztó márkája?


Nem véletlenül, hiszen minden igényt kielégít, minden típusú műszempillával használható, láthatatlan, erős tartást eredményez és használata nagyon könnyű. Világszerte hírnevet szerzett magának, a sminkesek, a hírességek és a szempilla rajongók nagy kedvencévé nőtte ki magát! A vízálló szempilla ragasztó segítségével tartósan rögzítheted a tincses és szálas műszempillákat. Gyorsan szárad, a műszempillák akár több hétig is fennmaradnak. Fehéren fest és amikor megszárad, teljesen átlátszóvá válik! A szempilla ragasztót elsősorban szálas vagy tincses műszempillák felragasztásához javasoljuk. A DUO szempilla ragasztók Formaldehid, Latex, Paraben és Szulfát mentesek. Mivel hipoallergének, így biztonságosak az érzékeny szemek számára is.


Hogyan kell használni a DUO BRUSH ON STRIPLASH ADHESIVE – Ecsetes műszempilla ragasztót?


  1. Miután kisminkelted a szemed, óvatosan oszlass el egy kevés szempilla ragasztót a múszempillán, majd várj pár másodpercet!
  2. Ezt követően egy csipesz segítségével fogd meg óvatosan a pillákat és illeszd közvetlenül a szempillák tövébe úgy, hogy ne maradjon hézag a saját pilláid és a műszempilla között!
Szín

Átlátszó, Sötét