ERRE DUE Szatén hatású alapozó

11.284Ft

Lágy, selymes textúrájú, folyékony, szatén hatású alapozó.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

SKIN PERFECTION FOUNDATION
Szatén hatású alapozó

tökéletes fedés – ránctalanító hatás

Lágy, selymes textúrájú folyékony alapozó, bársonyos hatással. Gyorsan és könnyen felvihető – több vékony réteg is egymásra építhető az erősebb fedés érdekében. Vitamin, antioxidáns és peptid tartalma hidratálja, revitalizálja és feltölti a bőrt, miközben tökéletes és tartós fedést biztosít. Bőrfeszesítő, ráncatalanító hatású. Minden bőrtípusra alkalmas, különösen ideális normál és száraz bőrre.

Tónus

601-00 Marble, 602-00 Bisque, 603-10 Cream Vanilla, 604-04 Neutral, 605-02 Warm Beige, 606-07 Praline

Az ERRE DUE a mediterrán nap alatt született az 1980-as évek színes forgatagában. A táncmulatságok, disco gömbök és neonfények voltak a márka eredeti inspirációjának forrásai, azóta természetesen ez is sokat változott az idő előrehaladtával és a divat változásával. 1984-ben kezdte meg működését a görög piacon, egy kis magánvállalkozásként és ezzel úttörő szerepet játszott a szem- és ajakceruzák, valamint a körömlakkok legszebb árnyalatainak bevezetésében. A következő lépés a divatvilághoz való kapcsolódás volt. A kifutókon az ERRE DUE kreatívan értelmezte a szín-, textúra- és sminkhatások trendjeit, a szezonális megjelenéseket.

Az ERRE DUE a smink termékek teljes skáláját kínálja, beleértve a korrektorokat, primereket, alapozókat, smink palettákat, púdereket, arcpirosítókat, bronzosítókat, szemceruzákat, szempillaspirálokat, szájfényeket és rúzsokat. Hamarosan Görögország egyik legismertebb sminktermékévé vált, kiváló minőségű, luxus érzetet, professzionális képet és kiváló értéket képviselve. Az ERRE DUE prémium kategóriájú smink és arcápoló termékeivel piacvezető Görögországban és Európa számos más országában is.