ERRE DUE – Tartós alapozó

11.284Ft

Tartós alapozó közepes fedéssel.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

16 HRS NEVERENDING FOUNDATION – Tartós alapozó
hosszantartó hatás – akár 16 órán át – közepes fedés

Könnyű, folyékony alapozó, közepes fedéssel, természetes hatással. Rendkívül tartós, akár 16 órán át tart. Krémes, bársonyos textúrája biztosítja a gyors és könnyű felhelyezést. Az aktív hatóanyagok kombinációja kényezteti az arcot. Egyenletes, makulátlan és hibátlan arcbőrt eredményez. Megfelelő minden bőrtípusra, öregedő bőrre nem javasolt. SPF 15

Tónus

03 Sweet Vanilla, 04 Golden Nude, 501-00 Light Beige, 502.07 Perfect Match, 504.06 Warm Almond, 505.08 Sun-kissed

Az ERRE DUE a mediterrán nap alatt született az 1980-as évek színes forgatagában. A táncmulatságok, disco gömbök és neonfények voltak a márka eredeti inspirációjának forrásai, azóta természetesen ez is sokat változott az idő előrehaladtával és a divat változásával. 1984-ben kezdte meg működését a görög piacon, egy kis magánvállalkozásként és ezzel úttörő szerepet játszott a szem- és ajakceruzák, valamint a körömlakkok legszebb árnyalatainak bevezetésében. A következő lépés a divatvilághoz való kapcsolódás volt. A kifutókon az ERRE DUE kreatívan értelmezte a szín-, textúra- és sminkhatások trendjeit, a szezonális megjelenéseket.

Az ERRE DUE a smink termékek teljes skáláját kínálja, beleértve a korrektorokat, primereket, alapozókat, smink palettákat, púdereket, arcpirosítókat, bronzosítókat, szemceruzákat, szempillaspirálokat, szájfényeket és rúzsokat. Hamarosan Görögország egyik legismertebb sminktermékévé vált, kiváló minőségű, luxus érzetet, professzionális képet és kiváló értéket képviselve. Az ERRE DUE prémium kategóriájú smink és arcápoló termékeivel piacvezető Görögországban és Európa számos más országában is.