-40%

Ardell Beauty – Folyékony matt rúzs

3.042Ft 1.825Ft

Prémium minőségű, könnyed, krém állagú folyékony matt rúzs

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

ARDELL BEAUTY MATTE WHIPPED LIPSTICK – Folyékony matt rúzs

Prémium minőségű, folyékony matt rúzs, krémesen puha textúrájának köszönhetően egész nap kényelmes viseletet biztosít, applikátorával a kevésbé gyakorlott kezek is könnyen boldogulnak, ajakkontúr ceruza nélkül is tökéletes végeredmény érhető el vele.

Melyik hölgy ne vágyna egy olyan matt rúzsra, amely elképesztően pigmentált, hosszan tart, a nap során is könnyű korrigálni, mindezt anélkül, hogy szárítaná az ajkakat?
Gyakran előfordul, hogy azt hisszük találtunk egy szuper matt rúzst, amelynek imádjuk a színét, megfelelő az állaga, azonban amikor a nap folyamán javítani szeretnénk, elkezd csomósodni, vagy épp az esti lemosáskor látjuk meg, hogy cserepesre szárította a szánkat, vagy épp lerobbanthatatlan a szín még kétbázisú sminklemosóval is, ami lássuk be, bosszantó tud lenni.

8 lenyűgöző árnyalat, a természetes árnyalatoktól, a bevállalósabb színekig, hogy minden hölgy, minden alkalomra meg tudja találni a személyiségéhez leginkább passzoló matt rúzst és ezzel együtt a rúzsok Nagy Ő-jét.

Tulajdonságok:
-hosszantartó, matt hatás
-krémes textúra
-kényelmes viselés
-könnyű felvitel és korrigálhatóság
-nem szárítja az ajkakat

Használat:
-A legtökéletesebb végeredmény érdekében, a használata előtt az érdemes az ajkakat leradírozni és hidratálni.

További információk

Árnyalat

Attitude Adjuster, Deep Marks, Femme Sentiment, Intense Lust, Nude Photo, Private Madam, Red My Mind, Sizzling Sunset