Ardell Beauty – Folyékony szájceruza

3.648Ft

Folyékony szájceruza. Tökéletes kontúr vonalak ajkaidnak.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

ARDELL BEAUTY NO SLIP LIQUID LIP LINER – Folyékony szájceruza

Készíts tökéletes, éles vonalakat az innovatív Ardell Beauty folyékony szájceruzával!
Puha, precíz ecsettel körbe ölelheted az ajkad természetes vonalát vagy lépj egy szintet és tedd esztétikusan nagyobbá! Gazdagon pigmentált festékanyaga könnyedén felvihető, azonnal szárad és egész nap kitart, anélkül, hogy elkenődne.

Víz és csókálló formulája nem hagy nyomot sehol sem, csak az emberek emlékezetében! 🙂

Árnyalat

Afire, Amped, Blindfold, Elicit Phone Call, Erotic Point, Longest Kiss, No Privacy Please, Not An Invitation, On Peak, Sultry Red, Sweet Hunger

Az ARDELL Amerika vezető műszempillákat gyártó cége. 1971-ben Arnold Miller és felesége, Sydell Miller alapította. Szlogenjük: “Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz.”
A műszempillákkal induló és befutó cég úgy döntött, hogy létrehoznak sminktermékeket is, miután az Ardell pillák elkötelezett rajongói és felhasználói kifejezett kéréseket nyújtottak be számukra, miszerint ők kizárólag Ardell kozmetikumokat szeretnének használni, hiszen annyira elégedettek voltak a műszempillákkal. A fentebb említett szlogen igaz a sminktermékeikre is.


Szemhéjpúderpaletták, folyékony rúzsok, szájkontúr ceruzák és minden, ami a tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen, egy egyszerű hétköznapi, visszafogottabb smink, pont ugyanolyan könnyedén elkészíthető a segítségükkel, mint egy alkalmi, randi, menyasszonyi, vagy akár egy fesztivál make-up. Az Ardell Beauty termékeivel mindenki megtalálhatja a módot arra, hogy ragyogjon a személysiége.