GIGI AZULENE WAX – Azulén gyanta

5.925Ft

Azulén gyanta minden bőrtípusra.

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: 296488 Kategóriák: ,

GIGI AZULENE WAX – Azulén gyanta

Gyengéd keverék minden bőrtípusra.

Használat: 1. Tegye a gyűrűt a GiGi melegítőre. 2. Távolítsa el a műanyag fedelet és tegye a tégelyt a melegítőbe. Állítsa a hőmérsékletet High-ra 15-25 percre amíg a gyanta híg és krémes állagú lesz és állítsa a hőmérsékletet Low-ra a nap hátralevő részében. 3. Tesztelje a gyanta hőmérsékletét a csuklóján mielőtt a vendégen használná. 4. Tisztítsa meg a bőrfelületet GiGi Pre Hon tisztítóval és törölje szárazra egy kendővel. 5. Vigyen fel egy vékony réteg GiGi Pre Epilation Powder-t, hogy a felület biztosan száraz legyen. 6. Az applikátort 45 fokos szögben tartva, húzzon egy vékony réteg gyantát a szőr szálirányának megfelelően (ha szemkörnyékén használja, kliense tartsa csukva a szemét). 7. Tegye a gyantaszalagot a gyantára és simítsa rá szintén a szálirány irányában. 8. Feszítse le a bőrt egyik kezével, és húzza le a szalagot egy gyors mozdulattal a növekedési irányával ellentétesen. 9. Azonnal helyezzen nyomást a gyantázott felületre a keze vagy ujjai puhábbik részével, hogy megnyugtassa a bőrt. 10. Soha ne gyantázza újra ugyanazt a felületet. 11. Tegyen GiGi Wax Off-ot a felületre, hogy eltávolítsa a maradék gyantát és hidratáljon.

Megjegyzés: Ha gyanta kerül a szempillára, tartsa csukva szemét. Tegyen egy csepp vazelint a területre és fésülje ki szempillafésűvel. Törölje át nedves kendővel és tegyen egy kis vattát a szem sarkába, hogy felszívja a maradékot.

Figyelmeztetés: Tesztelje egy kis területen a hőmérséklet érzékenységet. Nem használható cukorbeteg embereken, illetve olyan felületen, ahol visszér, anyajegy vagy szemölcs található. Ne használja irritált vagy gyulladt bőrön. Ne használja olyan felületen, amit retin-a, glikolsavval vagy alfa-hidroxi tartalmú termékkel kezel. Ne használjon szappant vagy bőr összehúzó terméket kezelés után 2 óráig. Kerülje a napot, szoláriumot és meleg vizet kezelés után 8 óráig.

ITEM # 296488 / 368 g / 13 oz