My.Organics – Hajhullás elleni kezelés – vegán termék

15.732Ft

Hajhullás elleni kezelés

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

MY.ORGANICS THE ORGANIC REVITALIZING ELIXIR- Hajhullás elleni kezelés

Gyógynövényekkel stimulálja a hajnövekedést és gátolja a hajhullást. Az intenzív kezelésnek köszönhetően haja erősebb, fényesebb és dúsabb lesz a használattól. Késlelteti az öregedés miatti hajhullást és aktiválja az őssejteket. A hajsűrűség 22%-al megnövekszik és 60,6%-al csökken a hajhullás 3 hónapnyi használat után.

A borsmenta egy olyan növény, amely jól ismert nyugtató hatásáról. Illóolaját kozmetikumokban főként a fejbőr irritációjának és bőrpírjának csökkentésére használják, nyugtató hatással bír és a frissesség érzetét kelti.
A Neem-fa és terméséből sajtolt olaj széles körben alkalmazott gyógynövény Indiában és Afrikában. A neem-olaj zsírsavakban, E vitaminban, valamint esszenciális aminosavakban nagyon gazdag. Nagy koncentrációban pedig antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, ezért a neem olajat leginkább testápoló és higiéniás készítményekben, kézkrémekben és hajápolási termékekben használják.

VEGÁN termék.

Használata: Miután megmosta a haját a My.Organics The Organic Revitalizing samponnal, masszírozza az ampulla tartalmát nedves fejbőrébe. Ne öblítse ki! Hetente legalább 2 alkalommal ismételje meg.

A megfelelő eredmény elérése érdekében ajánlott a My.Organics The Organic Fortifying Conditioner használata is a sampont követően.

Item#313219 / 6 fiolás / 6x6ml
Item#313220 / 12 fiolás / 12x6ml

További információk

Méret

6 fiolás, 12 fiolás