Big Sexy Hair – Instant könnyű dúsító por

5.153Ft

Talkum mentes könnyű, instant volumennövelő por.

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: 292072 Kategóriák: , , Címke:

Big Sexy Hair Powder Play Lite
Instant könnyű dúsító por

Talkum mentes könnyű volumennövelő por. Nem okoz színváltozást még a sötét hajon sem. Akár 50 %-al nagyobb térfogatot ad a hajnak. Használata: -Száraz hajra közvetlenül a tőre és / vagy a haj egészére fújjuk a puha és könnyű térfogat és textúra érdekében. -Formázza kedvére. -Igény esetén ismételje meg a termék felvitelét. A legdúsabb végeredmény érdekében használja a BIG SEXY HAIR termékcsalád további termékeivel. ITEM # 292072 /12g/ 0.4 OZ Származási hely: USA

A SEXY HAIR hitvallása, hogy a termékeiknek köszönhetően minden ember, személyiség és hajtípus kihozza magából a maximumot! Ragyogj, ezt szimbolizálja a márka logójában elhelyezett csillag is!

A cég alapítója Michael O’Rourke, akit a Kaliforniában, Los Angelesben élők szépsége ihletett, amely sokféle formában jelenik meg függetlenül attól ki és milyen stílust képvisel.

A SEXY HAIR az iparág egyik leggyorsabban növekvő kozmetikai termékekkel foglalkozó vállalata. A cég kiváló minőségű termékeket forgalmaz a professzionális szépségiparban. Több mint 60 000 licencelt szalonban megtalálható az Egyesült Államokban és a világ több mint 60 országában van jelen és teszi magabiztosabbá az embereket.