My.Organics – Matt hajformázó paszta

5.610Ft

Közepes tartású matt hajformázó paszta sárgabarack kivonattal.

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: 331645 Kategóriák: , , ,

MY.ORGANICS THE ORGANIC MATTE PASTE
Matt hajformázó paszta

Közepes tartású matt hajformázó paszta sárgabarack kivonattal.
Hosszantartó, egész napos tartást biztosít a hajnak, emellett könnyen újraformázható és kimosható és könnyedén eltávolítható.

A sárgabarack kivonat rendkívül hasznos a hajápolásban.
E-vitaminban rendkívül gazdag, amely a tokoferolok között található. Természetes antioxidánsként van jelen, amely könnyen tisztítható hajat eredményez.
C-vitaminban gazdag, amely mint tudjuk rendkívüli szerepet tölt be nemcsak a szervezet, hanem a haj, bőr és köröm számára is.

Táplálja a hajat, nem nehezíti el, könnyen elérhető vele a kívánt forma.

Használata:
Alkalmazza nedves, vagy száraz hajon, majd kedvére formázza.
Könnyű kifésülhetőség és eltávolítás.

Származási hely: Olaszország

Item # 331645 / 1.69 fl.oz. /50ml

Az olasz MY.ORGANCS vállalat organikus és 96%-ban vegán, professzionális haj- és testápoló, innovatív termékeket készít.
Minden MY. ORGANICS termék magas koncentrációban tartalmaz tiszta illóolajokat, amelyeket hagyományos, évszázados gyűjtési technikákkal vonnak ki a növényekből és virágokból, hogy 100%-ban természetes összetevőkből készült terméket kapjanak. Egyedi és innovatív termékeik törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. A márka nagyon büszke az organikus tanúsítványra, amelyet rendkívül kevés márka tud megszerezni manapság. A My.Organics bevételeinek 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítja.


Az exkluzív MY.ORGANICS termékcsalád tanúsított összetevőkből készül, amelyeket organikus és biodinamikus gazdálkodási technikákkal termesztettek. Az egyes esszenciákat jellemző gyógyító erőket, aromákat és színeket kémiai adalékanyagok használata nélkül őrzik meg, így biztosítva, hogy a termékek ne legyenek károsak az emberi bőrre, hajra vagy a környezetünkre.
Természetes, organikus termékeit érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.