My.Organics Supernova – 3 az 1-ben sampon, tusfürdő, balzsam gyermekeknek

8.576Ft

My.Organics Supernova – 3 az 1-ben sampon, tusfürdő, balzsam gyermekeknek

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

MY.ORGANICS SUPERNOVA MY.KIDS ORGANIC 3IN1

3 az 1-ben sampon, tusfürdő, kondicionáló gyermekeknek, amely a körömvirág és kamilla kivonatnak köszönhetően gyengéden és hatékonyan tisztít, puhává varázsolja a bőrt és a hajat, anélkül, hogy irritációt okozna. Megnyugtató aromájának köszönhetően kellemes hangulatot teremt a gyerekek számára. Könny és mesterséges illatanyagoktól mentes.

ITEM##331787 / 300 ml / 10.14 fl.oz.

Az olasz MY.ORGANCS vállalat organikus és 96%-ban vegán, professzionális haj- és testápoló, innovatív termékeket készít.
Minden MY. ORGANICS termék magas koncentrációban tartalmaz tiszta illóolajokat, amelyeket hagyományos, évszázados gyűjtési technikákkal vonnak ki a növényekből és virágokból, hogy 100%-ban természetes összetevőkből készült terméket kapjanak. Egyedi és innovatív termékeik törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. A márka nagyon büszke az organikus tanúsítványra, amelyet rendkívül kevés márka tud megszerezni manapság. A My.Organics bevételeinek 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítja.


Az exkluzív MY.ORGANICS termékcsalád tanúsított összetevőkből készül, amelyeket organikus és biodinamikus gazdálkodási technikákkal termesztettek. Az egyes esszenciákat jellemző gyógyító erőket, aromákat és színeket kémiai adalékanyagok használata nélkül őrzik meg, így biztosítva, hogy a termékek ne legyenek károsak az emberi bőrre, hajra vagy a környezetünkre.
Természetes, organikus termékeit érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.