NEUMA NEUSMOOTH REVITALIZING MASQUE – Hajerősítő maszk

11.430Ft

Hajerősítő és revitalizáló hajmaszk.

Készleten

Cikkszám: 293190 Kategóriák: ,

Leírás

NEUMA NEUSMOOTH REVITALIZING MASQUE – Hajerősítő maszk

Erőt és ragyogást kölcsönöz a száraz, fénytelen és erősen igénybevett, sérült hajnak, védi az UVA és UVB sugárzás okozta káros hatásoktól és fakulástól. Rendszeres használata mellett a haj erősebb és könnyen kezelhetőbb.
A neuSmooth sampon használatát követően vigye fel a hajra, hagyja hatni 2-3 percig, majd öblítse ki. Használja heti rendszerességgel, vagy amilyen gyakran szükséges. Minden hajtípusra.

neuSmooth-Hullámos, göndör sérült és száraz hajra
o Védelmet nyújt a környezeti tényezők ellen
o Ragyogást és hidratált összképet kölcsönöz a hajnak

Vegán termék.

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is.

Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával. Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

  • A Neuma hitvallása, hogy mindenki anélkül tudjon termékeket használni, hogy ártana a környezetének, önmagának, vagy a bolygónak.
  • 2011-ben Dél-Kaliforniában alakult
  • 100% aromaterápia & zero mesterséges illatanyag
  • Felelősségteljes manufaktúra
  • Kizárják a potenciálisan káros alapanyagokat, összetevőket
  • Legmagasabb minőség fenttartása
  • Szalon minőségű, professzionális termékek

Item # 293190 / 6,8 oz / 200 g