NEUMA RENEU CONDITION – Tápláló, mélytisztító kondicionáló

1.676Ft

Kondicionáló igénybevett hajra.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

 • Check Mark 100%-ban eredeti termék
 • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
 • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
 • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
 • Visa Card
 • MasterCard

NEUMA RENEU CONDITION – Tápláló, mélytisztító kondicionáló

Kondicionáló napi használatra, amely puhává és élettel telivé varázsolja az erőtlen, száraz és fakó hajat. Véd az UVA és UVB sugárzás okozta káros hatásoktól, fakulástól. Shea vajjal, napraforgómag olajjal és növényi kivonatokkal segít visszanyerni a vibráló hajszínt és az ápolt haj megjelentést.
A reNeu sampon használatát követően vigye fel a teljes hajhosszra, hagyja nagyjából 1 percig, majd öblítse ki.

reNeu-Minden hajtípusra
o Frissít, revitalizál és helyreállítja a haj és a fejbőr egyensúlyát
o Eltávolítja a terméklerakódásokat, ásványi anyagokat és egyéb környezeti szennyeződéseket o Táplálja és elősegíti az egészséges fejbőrt

Vegán termék.

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is.

Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával. Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

 • A Neuma hitvallása, hogy mindenki anélkül tudjon termékeket használni, hogy ártana a környezetének, önmagának, vagy a bolygónak.
 • 2011-ben Dél-Kaliforniában alakult
 • 100% aromaterápia & zero mesterséges illatanyag
 • Felelősségteljes manufaktúra
 • Kizárják a potenciálisan káros alapanyagokat, összetevőket
 • Legmagasabb minőség fenttartása
 • Szalon minőségű, professzionális termékek

Item # 321503 / 1 oz / 30 ml

Item # 293177 / 8,5 oz / 250 ml

Item # 293178 / 25,4 oz / 750 ml

Item# 293208 / 64 oz / 1893 ml

 

Kiszerelés

30ml, 250ml, 750ml, 1893 ml

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is. Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával.


Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

A NEUMA maximum 15 összetevővel dolgozik, amelyekről általánosan ismert és bizonyított hogy nem rákkeltő, hormontartalmú, bőrérzékenyítők vagy környezetszennyező alapanyagok.

– Nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat vagy parfümöket
– Nem tartalmaz mesterséges színezékeket
– 100%-ban értelmezhető leírás
– Tiszta gyártás – ISO által jóváhagyott létesítmény