NEUMA RENEU SHAMPOO – Tápláló, mélytisztító sampon

1.676Ft

Mélytisztító, tápláló, regeneráló sampon a hosszan tartó friss hajérzetért.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

 • Check Mark 100%-ban eredeti termék
 • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
 • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
 • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
 • Visa Card
 • MasterCard

Tápláló, mélytisztító sampom,  mindenki imádja a frissen mosott haj érzését, azonban gyakran már az első éjszaka után elmúlik az a kellemes életérzés. Azonban ezzel a samponnal több napig is érezhetjük azt a bizonyos „szalontisztaságú” haj kényelmet. Erőssé, puhává és ragyogóan fényessé varázsolja a fakó, fénytelen és erőtlen hajat.
Nedves kézzel vigye fel a hajtövektől a hajvégekig, masszírozza fejbőrébe, majd nagyjából 30mp után öblítse ki és ismételje meg a folyamatot.

A NEUMA vezető tudósokkal együttműködve, a biztonságosabb szépségápolási élményt keresve, 100%-ban vegán, gluténmentes és egyben professzionális formulákat hozott létre.
Minden egyes NEUMA széria egyedi hajápolási igényeket céloz meg, hogy a haj elképesztően puha, fényes, egészséges és ragyogó legyen.

A NEUMA által kizárt 18 különböző összetevő, amelyekről ismert, hogy rákkeltő, bőrérzékenyítő vagy környezetszennyező hatással rendelkeznek.

1. A mesterséges illatanyagok

5000 ismert illatanyagból csak 1500-at teszteltek biztonsági szempontokból, amelyből több, mint 850 mérgező, vagy hosszútávon rákkeltő hatású.

2. Szulfát és felületaktív anyagok

A felületaktív (tenzióaktív) anyagok közé tartozó tenzidek olyan tisztító hatású vegyületek (detergensek), amelyek képesek leoldani a szennyeződéseket a különféle anyagok felszínéről, és kisebb-nagyobb mértékben habképző tulajdonsággal is rendelkeznek. Emulgeáló hatásuk révén a zsíros szennyeződésekkel emulziót képeznek a vízben, ami aztán a bőrről vagy egyéb felületről tiszta vízzel leöblíthető.

A szulfátok gyakran komolyan egészségügyi veszélyeket jelenthetnek a szervezetünkre. Az SLS olyan maró hatású tisztítószer, hogy ténylegesen marja a szőrtüszőket és károsítja a haj növekedésének képességét, szem problémákhoz vezethet és nehézlégzést okozhat.

 1. Glikolok (propilénglikol, butilénglikol)Ez az oldószer – amelyet fagyásgátlóként használnak – behatol a bőrbe és gyengítheti annak fehérje- és sejtstruktúráját. Ismerten bőrirritációt okoz, különösen a nyálkahártyán. A membránokon immunméregként hatnak, ezáltal az emlősöknél rákkeltő tulajdonságokkal rendelkeznek.4. TEA (trietanolamin) Lauril-szulfát & TEA (trietanolamin) Lauret-szulfát

  Anionos felületaktív anyagok, amelyeket pH-szabályozóként, emulgeálószerként és tartósítószerként hasznosítanak. Rákkeltőként hatnak a bőrön és a szervezetben felszívódás után.5. Karbamid (imidazolidinil és diazolidinil) & DMDM HydantoinGyakran formaldehidet kibocsátó tartósítószerek, amelyek ízületi fájdalmat, bőrreakciókat, allergiát, depressziót okozhatnak, emellett fejfájást, mellkasi fájdalmakat, fülgyulladást, szédülést, krónikus fáradtságot és alvászavarokat egyaránt.6. FD&C mesterséges színezékA kőszénkátrányból és más vegyi anyagokból származó összetevő, amely bőrérzékenységet és irritációt okozhat. Tanulmányok szerint rákkeltő és akár viselkedési zavarokat is kiválthat felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt.7. DEA (Dietanolamin) & MEA (monoetanolamin)Habosítószer allergiás reakciókat, szemirritációt, szemszárazságot okoz. Hosszútávú használat mellett a felszívódó anyag mérgezőként hat az emberi szervezetre.

  8. Glutén

  A búza feldolgozásának mellékterméke-még a hidrolizált búzafehérje is nagy mennyiségben tartalmaz glutént. Kontaktallergén.

 2. Quaternium 6, 7, 15, 31 és 60

Mérgező formaldehidet felszabadító anyagok, amelyek bőrkiütéseket és allergiás reakciókat okozhatnak.

 1. Ólom-acetátSzínező adalékanyag, ismert humán reprodukciós/ fejlődési toxin, valószínűsíthetően rákkeltő. Az Európai Unióban tiltott hatóanyag.
 2. FtalátokSzintetikus vegyi anyag, amelyet az illatanyagok illatosítására használnak. Reproduktív és endokrin rendszert károsító hatóanyag. Érzékenyítő, immun- és vesemérgező. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala szerint a ftalátok drámai változásokat okoznak a férfiaknál. A kozmetikumokban való felhasználása be van tiltva az Európai Unióban 2004 óta.12. Parabének (metil-, propil-, butil- és etil-parabén)Tanulmányok kimutatták, hogy ezek a széles körben használt tartósítószerek rákkeltőek és nagy százalékban összefüggésbe hozhatóak a mellrák kialakulásával.
 3. 1,4-dioxánRákkeltő szennyezőanyag, közel az etoxilált felületaktív anyagokat tartalmazó kozmetikumok 50%-a. 1,4-dioxánt tartalmazott. Kanadában és az Európai Unióban betiltott anyag.14. FormaldehidEz a biocid, denaturáló és tartósítószer ismert rákkeltő, amely allergiát, irritációt és kontaktfertőzést válthat ki. Bőrgyulladást, fejfájást és krónikus fáradtságot okozhat, rendkívül irritálja a szemet, az orrot és a torkot (nyálkahártyát).
 4. Polikvaternium 16Hosszú távon súlyos károsodást okozhat vízi környezetben.16. Dimetilamin

Immunrendszer, idegrendszer, szív- és érrendszer, vér, légzőszervi és májmérgező. Hajápolási termékekben található és zselé állagú egyéb termékekben található meg leggyakrabban.
Kozmetikumokban történő felhasználása jelenleg tiltott az Európai Unióban.

 1. Szója

Az Egyesült Államokban termelt szója több mint 90%-a genetikailag módosított, ez valószínűsíthetőleg abból fakad, hogy a növényeket gyomírtó szerekkel permetezik, amelyek káros hatásúak lehetnek az emberi szervezetre.
Egészségre gyakorolt káros hatásai igazoltak.

 1. MIT, MI (metilizotiazolinon)A bőrápolásban és a hajápolásban általánosan használt tartósítószer a metilizotiazolinont, szintén gyakran használják a fémfeldolgozásban, fertőtlenítésben és a bányászatban.
  Ez egy ismert citotoxin, amely károsíthatja a szervezetet és a környezetet egyaránt. Ismert, hogy kontakt dermatitist, ekcémát, bőrgyulladást és egyéb bőrbetegségeket okozhat.
  Az Európai Unióban betiltott alapanyag.

Vegán termék.

Item # 321502 / 1 oz / 30 ml

Item # 293174 / 10 oz / 300 ml

Item # 293175 / 25,4 oz / 750 ml

Item # 293207 / 64 oz / 1893 ml

 

Kiszerelés

30 ml, 300 ml, 750 ml, 1893 ml

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is. Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával.


Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

A NEUMA maximum 15 összetevővel dolgozik, amelyekről általánosan ismert és bizonyított hogy nem rákkeltő, hormontartalmú, bőrérzékenyítők vagy környezetszennyező alapanyagok.

– Nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat vagy parfümöket
– Nem tartalmaz mesterséges színezékeket
– 100%-ban értelmezhető leírás
– Tiszta gyártás – ISO által jóváhagyott létesítmény