NEUMA – Tonizáló sampon szőke hajra

8.573Ft

Tonizáló sampon szőke, igénybe vett hajra.

Készleten

Cikkszám: 293193 Kategóriák: ,

Leírás

NEUMA NEUBLONDE SHAMPOO – Tonizáló sampon szőke hajra

Egyedülálló formula, amely kíméletesen tisztít, javítja a haj szerkezetét és ragyogóvá teszi a szőke hajat. Spirulina, ibolya és szőlőhéj kivonattal semlegesíti a sárgás tónusokat, napi használatra.

Nedves kézzel vigye fel a hajtövektől a hajvégekig, masszírozza fejbőrébe, majd nagyából 30mp után öblítse ki és ismételje meg a folyamatot.

Vegán termék.

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is.

Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával. Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

Item # 293193 / 8,5 oz / 250 ml