OLAPLEX N°3 Hair Perfector – Otthoni hajszerkezet újjáépítő

10.225Ft

Helyreállítja a haj szerkezetét, védi a további sérülésektől, egészségessé varázsolja azt.

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

OLAPLEX No. 3 Hair Perfector – Otthoni hajszerkezet újjáépítő

Hajmegújítás azOLAPLEX No.3 Hair Perfector™ segítségével otthoni használatra
Az OLAPLEX No.3 HAIR PERFECTOR az OLAPLEX kezelési rendszer egyik alapvető eleme. Az OLAPLEX No.3 HAJ PERFECTOR otthoni kezelés céljából a hajszerkezet javítására és karbantartására szolgál. Hatóanyaga (Bisz-Aminopropil-Diglikol-Dimaleate) hozzájárul a felbomlott kémiai kötések helyreállításához. Segít helyrehozni a haj egészségét és a korábbi kémiai kezelések során keletkezett sérüléseket.

Az OLAPLEX Bond Building technológiával kifejlesztett készítmény molekuláris szinten működik, hogy helyreállítsa a hajszálak diszulfid-kötéseit, a meggyengült hajszálaknak visszaadja eredeti erejét és egészséges megjelenését, a hajformázás akár el is hagyható.

-Helyreállítja a sérült hajszerkezetet
-Regenerál
-Puha, fényes, csillogó hajat eredményez
-Minden hajtípusra
-Vegán termék
-Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate – helyreállítja a sérült diszulfid kötéseket
-Ftalát- és foszfátmentes

Használata:

1.  Vigyen fel bőséges mennyiségű OLAPLEX No.3 Hair Perfector-t törölközőszáraz hajra és jó dolgozza el a terméket a hajon.
2. Hagyja hatni legalább 10 percig, ha szükséges, hosszabb ideig is a hajon hagyható.
3. A hatóidőt kivárva öblítse ki a haját, majd használjon sampont és kondicionálót. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk az OLAPLEX No.4 hajkötést erősítő sampon és az OLAPLEX No.5 hajmegújító kondicionáló használatát.

100 ml
Item: # 288218

A szépségiparban rendkívül kevés olyan márka van, amely hasonló mértékben reformálta volna meg az otthoni hajápolást, mint az OLAPLEX. A hajszerkezet javítására és védelmére vonatkozó innovatív megközelítésével az OLAPLEX az iparág egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált. Akár sérült, töredezett, vegyileg kezelt vagy egyszerűen csak fénytelen a hajad, az OLAPLEX olyan termékek széles választékával kínál megoldást, amelyek segítségével bárki számára elérhetővé válik az egészséges haj öröme.


Az OLAPLEX sikerének középpontjában a szabadalmaztatott kötésépítő technológia áll. A hagyományos lakossági hajápolási termékekkel ellentétben, az OLAPLEX belülről fejti ki hatását, hogy helyreállítsa és megerősítse a haj szerkezetét. A titok az OLAPLEX által kifejlesztett egyedülálló összetevőben, a bisz-aminopropil-diglikol-dimaleátban rejlik. Ez az összetevő a hajban lévő, megszakadt diszulfidkötések újrakapcsolásával fejti ki hatását, amelyek a haj erejéért és rugalmasságáért felelősek. Az OLAPLEX átfogó termékválasztékot kínál a különböző hajápolási igények kielégítésére.