My.Organics – Organikus dúsító spray

6.917Ft

Organikus dúsító spray sárgabarack és köles kivonattal.

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

MY.ORGANICS The Organic Thickening Spray (Apricot and Millet)

Organikus dúsító spray sárgabarack és köles kivonattal, mely a tökéletes megjelenés elérése érdekében ajánlott. Megfelelő tartást biztosít minden frizurának.

A köles tápláló hatásával új energiát ad a hajnak, ezáltal erősebbé válnak a hajszálak.

A sárgabarack A- és E-vitaminban gazdag olaja visszaadja a haj fényességét, táplálja a hajat és erősíti egészen a fejbőrtől.

Vegán és állatkísérlet-mentes termék.

Használata: Hajmosást követően permetezze a sprayt nedves hajára, majd szárítsa meg.

Item # 293965 / 8.45 fl oz (250 ml)

Az olasz MY.ORGANCS vállalat organikus és 96%-ban vegán, professzionális haj- és testápoló, innovatív termékeket készít.
Minden MY. ORGANICS termék magas koncentrációban tartalmaz tiszta illóolajokat, amelyeket hagyományos, évszázados gyűjtési technikákkal vonnak ki a növényekből és virágokból, hogy 100%-ban természetes összetevőkből készült terméket kapjanak. Egyedi és innovatív termékeik törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. A márka nagyon büszke az organikus tanúsítványra, amelyet rendkívül kevés márka tud megszerezni manapság. A My.Organics bevételeinek 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítja.


Az exkluzív MY.ORGANICS termékcsalád tanúsított összetevőkből készül, amelyeket organikus és biodinamikus gazdálkodási technikákkal termesztettek. Az egyes esszenciákat jellemző gyógyító erőket, aromákat és színeket kémiai adalékanyagok használata nélkül őrzik meg, így biztosítva, hogy a termékek ne legyenek károsak az emberi bőrre, hajra vagy a környezetünkre.
Természetes, organikus termékeit érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.