My.Organics – Organikus hajszerkezet helyreállító fényesítő spray

10.375Ft

Organikus hajszerkezet helyreállító fényesítő spray

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark 100%-ban eredeti termékek
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

MY.ORGANICS The Organic Restructuring Shine Spray (Argan)

Organikus hajszerkezet helyreállító fényesítő spray argánolajjal

Ez a spray felélénkíti a fénytelen hajat, elragadóvá varázsolja azt.
Argánolaj tartalmának köszönhetően gyönyörű fényt ad minden típusú hajnak anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat, továbbá nagyban könnyíti a haj kifésülhetőségét.

Az argánolajat a növény magjából vonják ki, így megőrzi jótékony tulajdonságait. Minden hajtípusra ajánlott. Segít a haj élénkítésében, újjáélesztésében, hidratálásában és ragyogásában. Védőréteget képez a haj körül, ezzel megakadályozva a hajhullást és elősegítve annak növekedését.
Az argánolaj rendkívül gazdag olaj, amely segíti a haj regenerálódását, fényesítését, melynek következtében a haj egészségesebbé és élettel telibbé válik.

Vegán és állatkísérlet-mentes termék.

Használata: 10-15 cm távolságból permetezzük a sprayt száraz hajunkra a haj közepétől, egészen a hajvégekig.
UV szűrő tartalmának köszönhetően használata nyáron is megfelelő, ha napozás előtt használjuk.

Item # 293977 / 8.45 fl oz (250 ml)

Az olasz MY.ORGANCS vállalat organikus és 96%-ban vegán, professzionális haj- és testápoló, innovatív termékeket készít.
Minden MY. ORGANICS termék magas koncentrációban tartalmaz tiszta illóolajokat, amelyeket hagyományos, évszázados gyűjtési technikákkal vonnak ki a növényekből és virágokból, hogy 100%-ban természetes összetevőkből készült terméket kapjanak. Egyedi és innovatív termékeik törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. A márka nagyon büszke az organikus tanúsítványra, amelyet rendkívül kevés márka tud megszerezni manapság. A My.Organics bevételeinek 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítja.


Az exkluzív MY.ORGANICS termékcsalád tanúsított összetevőkből készül, amelyeket organikus és biodinamikus gazdálkodási technikákkal termesztettek. Az egyes esszenciákat jellemző gyógyító erőket, aromákat és színeket kémiai adalékanyagok használata nélkül őrzik meg, így biztosítva, hogy a termékek ne legyenek károsak az emberi bőrre, hajra vagy a környezetünkre.
Természetes, organikus termékeit érzékeny bőrűeknek is ajánljuk.