My.Organics – Organikus hidratáló balzsam

5.534Ft

My.Organics organikus hidratáló balzsam, mely joghurtot és levendula olajat tartalmaz. Ápolja és nyugtatja a fejbőrt. Hidratálja, regenerálja és visszaadja a roncsolt száraz hajnak a rugalmasságát.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

MY ORGANICS The Organic Hydrating Conditioner (Yogurt) / Organikus hidratáló balzsam joghurttal

Értékes hajszerkezet helyreállító krém, mely a joghurt és a levendula kivonataival gazdagítva táplálja hajunkat. Alkalmas a száraz haj kezelésére. Főként a festés során ért kémiai anyagok és a hővédő eszközök használata által igénybevett hajra ajánlott. Javítja és regenerálja a hajat, használata után hajunk fényes, puha és élettel teli marad.

A joghurt fehérje a haj élénkítő hatásáról ismert. A benne található lipidek segítenek fenntartani a kutikula állapotát, ragyogást és puhaságot kölcsönöznek a hajnak.
A levendula illóolaj jól ismert nyugtató hatásáról, ezáltal nagyon hasznos hajunk számára is, mivel segít megvédeni a fejbőrt a külső tényezők káros hatásaitól.

Használata: A MY.Organics The Organic Hydrating sampon használata után vigye fel a hajára a kondícionálót, jól oszlassa el a hajtövektől a hajvégekig, hagyja hatni 5 percig, majd öblítse le bő vízzel.

Item # 293944/ 250 ml / 8.45 oz
Item # 293945/ 1000 ml / 33.8 oz

Származási hely: Olaszország

További információk

Kiszerelés

50 ml / 1.69 oz, 250 ml / 8.45 oz, 1000 ml / 33.8 oz