- 65%

Big Sexy Hair – Dúsító hajtőemelő hab

2.565Ft 896Ft

Big Sexy Hair Root Pump dúsító hajtőemelő hab, vékonyszálú és normál hajra, erősen megemeli a hajtöveket, dús frizurát kölcsönöz.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:

BIG SEXY HAIR ROOT PUMP
Dúsító hajtőemelő hab

Vékonyszálú és normál hajra. Szárítás közben a hő hatására dúsító képessége aktiválódik, erősen megemeli a hajtöveket. Fényességet és pára elleni védelmet nyújt.

Használata:
Nedves hajon a tövekre fújja, ahol dússágot kíván elérni, majd szárítsa a kívánt formára.
Igény esetén fújjon további réteget a hajtövekre. A legdúsabb frizura érdekében használja a Big Sexy Hair termékcsalád további termékeivel együtt.

A leglátványosabb eredményért és a legnagyobb volumenért használja a Big Sexy Hair további termékeivel.

ITEM # 288961 / 300 ML / 9.8 OZ ITEM # 291243 / 50 ML / 1.6 OZ Származási hely: USA

Kiszerelés

50 ML / 1.7 OZ, 300 ML / 10.1 OZ

A SEXY HAIR hitvallása, hogy a termékeiknek köszönhetően minden ember, személyiség és hajtípus kihozza magából a maximumot! Ragyogj, ezt szimbolizálja a márka logójában elhelyezett csillag is!

A cég alapítója Michael O’Rourke, akit a Kaliforniában, Los Angelesben élők szépsége ihletett, amely sokféle formában jelenik meg függetlenül attól ki és milyen stílust képvisel.

A SEXY HAIR az iparág egyik leggyorsabban növekvő kozmetikai termékekkel foglalkozó vállalata. A cég kiváló minőségű termékeket forgalmaz a professzionális szépségiparban. Több mint 60 000 licencelt szalonban megtalálható az Egyesült Államokban és a világ több mint 60 országában van jelen és teszi magabiztosabbá az embereket.