-20%

SASHAPURE HEALING CONDITIONER – Ápoló hajbalzsam

1.930Ft

Hidratáló hajbalzsam minden hajtípushoz, védi a hajszínt és szulfátmentes.

Cikkszám: 297254 Kategória:

Leírás

A SASHAPURE ÁPOLÓ HAJBALZSAM hidratáló, anti-frizz formulája revitalizálja a környezeti ártalmak, a hőkezelés, valamint a kémiai és színkezelések által károsodott hajat. A kézzel válogatott, tanúsítottan organikus, fenntartható gazdaságokban termesztett összetevők optimális keveréke helyreállítja a haj kezelhetőségét, erőt, rugalmasságot és hidratáltságot ad a hajnak, mely simábbá, fényesebbé, ragyogóbbá válik.
Nem tartalmaz színezőanyagokat, szulfátokat, vegyi anyagokat, foszfát-, és parabénmentes. Minden hajtípushoz ajánlott, védi a hajszínt.

Masszírozza tiszta nedves hajába a Sashapure gyógyító kondicionálót a közepétől a végéig. Hagyja rajta 1-3 percig, és alaposan öblítse le.
Javasoljuk a SASHAPURE ÁPOLÓ SAMPONNAL együtt használni.

A Sashapure hajápoló termékek fő hatóanyaga, a perui Sacha Inchi olaj. A hidegen sajtolt, szűz inkamogyoró olaj – mely több ezer éve a perui Amazonas vidék szuperétele – a legmagasabb növényi alapú omega zsírsavakat
tartalmazó olaj a világon.

A Sashapure termékek kisimítják a hajszálakat és védik a hajat a töredezettség ellen miközben bezárják a nedvességet a hajba.

A Sacha Inchi olajnak 48%-kal erősebb gyógyító ereje van, mint az argán olajnak, 17-szer több omega 3 és 6 zsírsavat tartalmaz,
mint a lazac olaj és a legnagyobb arányban tartalmaz telítettlen zsírsavakat.

Sacha Inchi 30-szor több természetes E-vitaminnal rendelkezik, mint az argán olaj, fényesebbé és simává teszi a hajat.

ITEM#297254 / 251 ml / 8.5 fl. oz.