Hot Sexy Hair – Száradást gyorsító beszárító spray

6.882Ft

Időt spórolhatsz meg, mivel a Hot Sexy Hair Flash Me száradást gyorsító beszárító spray használata a száradási időt akár 50 %-kal lecsökkenti, miközben 230 °C-ig védelmet nyújt a hajnak.

Készleten

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard

Hot Sexy Hair-Flash Me
Száradást gyorsító beszárító spray

A hideg időben jobban aggódunk fejbőrünk egészsége és a megfázás miatt, ezért szeretnénk minél gyorsabban megszárítani hajunkat. A gyakori, túl magas hőfokon történő hajszárítás azonban tovább roncsolja a téli idő miatt amúgy is megviselt haj szerkezetét. Vizes, nedves hajjal kimenni télen kifejezetten veszélyes, arról nem is beszélve, hogy a kicsit is vizesen maradt, késznek hitt frizura néhány perc után összeesik. Már a hajszárítás folyamán is fontos hajban hagyható hővédő terméket használni, közvetlenül formázás előtt pedig elengedhetetlen, hogy tincseinknek megfelelő pajzsot adjunk a hőkárosodás ellen.

Erre kínál megoldást a HOT SEXY HAIR FLASH ME – száradást gyorsító beszárító hajspray, amely segít a nedvesség nagy részét a hajba zárni, ami egyrészt egészséges, másrészt lerövidíti a hajszárítás időtartamát. Időt spórolhatsz meg, mivel a Hot Sexy Hair Flash Me hajspray használata a száradási időt akár 50 %-kal lecsökkenti, miközben 230 °C-ig védelmet nyújt a hajnak.
Minden hajtípushoz ideális.

Használat:
-Használat előtt alaposan rázza fel
-Nedves, törölközőszáraz hajra permetezze fültőtől lefelé
-Majd szárítsa be

A legbiztonságosabb hajformázás érdekében használja a Hot Sexy Hair további termékeivel.

Item # 294922 / 124 ml / 4.2 oz
Származási hely: USA

A SEXY HAIR hitvallása, hogy a termékeiknek köszönhetően minden ember, személyiség és hajtípus kihozza magából a maximumot! Ragyogj, ezt szimbolizálja a márka logójában elhelyezett csillag is!

A cég alapítója Michael O’Rourke, akit a Kaliforniában, Los Angelesben élők szépsége ihletett, amely sokféle formában jelenik meg függetlenül attól ki és milyen stílust képvisel.

A SEXY HAIR az iparág egyik leggyorsabban növekvő kozmetikai termékekkel foglalkozó vállalata. A cég kiváló minőségű termékeket forgalmaz a professzionális szépségiparban. Több mint 60 000 licencelt szalonban megtalálható az Egyesült Államokban és a világ több mint 60 országában van jelen és teszi magabiztosabbá az embereket.