Hot Sexy Hair – Száradást gyorsító beszárító spray

4.987Ft

Időt spórolhatsz meg, mivel a Hot Sexy Hair Flash Me száradást gyorsító beszárító spray használata a száradási időt akár 50 %-kal lecsökkenti, miközben 230 °C-ig védelmet nyújt a hajnak.

Készleten

Cikkszám: 294922 Kategória:

Leírás

Hot Sexy Hair-Flash Me
Száradást gyorsító beszárító spray

A hideg időben jobban aggódunk fejbőrünk egészsége és a megfázás miatt, ezért szeretnénk minél gyorsabban megszárítani hajunkat. A gyakori, túl magas hőfokon történő hajszárítás azonban tovább roncsolja a téli idő miatt amúgy is megviselt haj szerkezetét. Vizes, nedves hajjal kimenni télen kifejezetten veszélyes, arról nem is beszélve, hogy a kicsit is vizesen maradt, késznek hitt frizura néhány perc után összeesik. Már a hajszárítás folyamán is fontos hajban hagyható hővédő terméket használni, közvetlenül formázás előtt pedig elengedhetetlen, hogy tincseinknek megfelelő pajzsot adjunk a hőkárosodás ellen.

Erre kínál megoldást a HOT SEXY HAIR FLASH ME – száradást gyorsító beszárító hajspray, amely segít a nedvesség nagy részét a hajba zárni, ami egyrészt egészséges, másrészt lerövidíti a hajszárítás időtartamát. Időt spórolhatsz meg, mivel a Hot Sexy Hair Flash Me hajspray használata a száradási időt akár 50 %-kal lecsökkenti, miközben 230 °C-ig védelmet nyújt a hajnak.
Minden hajtípushoz ideális. Használat előtt jól fel kell rázni. Nedves hajra permetezzük, átfésüljük, majd a kívánt formára szárítjuk.

A legbiztonságosabb hajformázás érdekében használja a Hot Sexy Hair további termékeivel.

Item # 294922 / 124 ml / 4.2 oz
Származási hely: USA