-40%

Ardell Beauty – Szemhéjpúder paletta

3.890Ft 2.334Ft

Egy kompakt négyes szemhéjpúder paletta, amely csodálatos föld színeket tartalmaznak, amelyek kivétel nélkül mindenkinek jól állnak, hétköznapi és egy esti smink is egyaránt elkészíthető velük.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

ARDELL BEAUTY SENSUAL EYES – Szemhéjpúder paletta

Az Ardell Beauty Sensual Eyes Palette szemhéjfesték 4 színt tartalmaz a teljes szemhéj sminkhez. Az intenzív színek tökéletesen harmonizálnak a kontúr, az árnyékok és a fények szempontjából. A paletta élénk és matt színeket tartalmaz.

Fantasztikus négyesek!
Persze tudjuk, hogy megvan az előnye a nagy méretű és sok színt tartalmazó palettáknak, de mi kifejezetten szeretjük ezeket a kompakt kis 4 árnyalatból álló ARDELL BEAUTY mini palettákat.

Olyan hölgyeknek ajánljuk, akik nem annyira szeretnek kísérletezni a színekkel, már megtalálták azokat, amelyek a legjobban állnak nekik.
Tökéletes táskába bedobós 🆘 palettának is és utazáshoz is szívből ajánljuk, amikor a helytakarékosság egy fontos szempont. 
Csodálatos föld színeket tartalmaznak, amelyek kivétel nélkül mindenkinek jól állnak, hétköznapi és egy esti smink is egyaránt elkészíthető velük! 

Pigmenttel telített púder, amely intenzív színeket ad. Egymással kiegyenlített tónusoknak köszönhetően csillogó vagy matt hatást egyaránt könnyű elérni velük és az árnyalatokkal való játékkal tökéletesen kiemelheted szemeidet.

További információk

Szín

1st Love, Cabana, Let's Live, Limo Leather, Love Lust, Sunrise