Smooth Sexy Hair – Védő hajfény

2.565Ft

Védő hajfény, amely vékony rétegben bevonja a hajszálakat, mint egy pajzs, védelmet nyújt az UV sugárzás ellen és ragyogó fényt kölcsönöz.

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:

SMOOTH SEXY HAIR SMOOTH & SEAL
Védő hajfény

Vékony rétegben bevonja a hajszálakat, mint egy pajzs, amely védelmet nyújt az UV sugárzás ellen és csodás fényt ad a frizurának. Megakadályozza a szín kifakulását. Véd a párától és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. Utolsó lépésként egyenletesen fújjuk a kész frizurára, tetszés szerinti mennyiséget. A legjobb eredmény érdekében használja a Smooth Sexy Hair további termékeivel.

ITEM # 287727 / 225 ML / 6.8 OZ

ITEM # 291246 / 50 ML / 1.3 OZ

Származási hely: USA

Kiszerelés

50 ML, 225ML

A SEXY HAIR hitvallása, hogy a termékeiknek köszönhetően minden ember, személyiség és hajtípus kihozza magából a maximumot! Ragyogj, ezt szimbolizálja a márka logójában elhelyezett csillag is!

A cég alapítója Michael O’Rourke, akit a Kaliforniában, Los Angelesben élők szépsége ihletett, amely sokféle formában jelenik meg függetlenül attól ki és milyen stílust képvisel.

A SEXY HAIR az iparág egyik leggyorsabban növekvő kozmetikai termékekkel foglalkozó vállalata. A cég kiváló minőségű termékeket forgalmaz a professzionális szépségiparban. Több mint 60 000 licencelt szalonban megtalálható az Egyesült Államokban és a világ több mint 60 országában van jelen és teszi magabiztosabbá az embereket.