Ardell Beauty – Zselés szemhéjceruza

3.441Ft

Zselés szemhéjceruza, professzionálisan kifejlesztett extra hosszan tartó formulával.

 

20000 Ft felett ingyenes szállítás

  • Check Mark 100%-ban eredeti termék
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
  • Check Mark Foxpost csomagpont 990 Ft
  • Check Mark Környezetkímélő csomagolás
Biztonságos fizetés
  • Visa Card
  • MasterCard
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Ardell Beauty Wanna Get Lucky – Zselés szemhéjceruza

Hosszan tartó szemceruza, amely a nap folyamán sem kenődik, vagy csomósodik.
Egyéb szemhéjfesték használata nélkül, önmagában is használható, tökéletesen kiemeli a tekintetet.
Teljes szemsmink készítés esetén szemhéjpúderre és vízvonalra is kényelmesen használható, vékony tusecsettel akár “tusvonal” is húzható vele, blendingre szépen reagál.
Csodálatos, intenzív, pigmentált színekben elérhető, a termék egyik vége hegyező, amelynek köszönhetően a ceruzát bármikor olyanra tudjuk alakítani, amilyenre szeretnénk.
Kívánt precíz vonalak húzása esetén érdemes a ceruzát hegyes állapotában használni, amíg a vízvonal kihúzása és hangsúlyozása során érdemes már egy picit laposabb ceruzával dolgozni.
A színek tökéletesen harmonizálnak minden szemszínnel és bőrszínnek. Könnyen variálható szemhéjpúderekkel és rúzsokkal egyaránt a tökéletes végeredmény elérése érdekében.

Árnyalat

Cobalt, Ink, Metal Passion, Pearl, Purple Royal, Teddy

Az ARDELL Amerika vezető műszempillákat gyártó cége. 1971-ben Arnold Miller és felesége, Sydell Miller alapította. Szlogenjük: “Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz.”
A műszempillákkal induló és befutó cég úgy döntött, hogy létrehoznak sminktermékeket is, miután az Ardell pillák elkötelezett rajongói és felhasználói kifejezett kéréseket nyújtottak be számukra, miszerint ők kizárólag Ardell kozmetikumokat szeretnének használni, hiszen annyira elégedettek voltak a műszempillákkal. A fentebb említett szlogen igaz a sminktermékeikre is.


Szemhéjpúderpaletták, folyékony rúzsok, szájkontúr ceruzák és minden, ami a tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen, egy egyszerű hétköznapi, visszafogottabb smink, pont ugyanolyan könnyedén elkészíthető a segítségükkel, mint egy alkalmi, randi, menyasszonyi, vagy akár egy fesztivál make-up. Az Ardell Beauty termékeivel mindenki megtalálhatja a módot arra, hogy ragyogjon a személysiége.