Tools Sexy Hair hajformázó termékek minden hajtípushoz, minden stílushoz

Hatékonyabb hajformázás, kevesebb hajkárosodás.

A Sexy Hair Curl Lock Pro kerámia hajsütővas 2,54 centiméter átmérőjű és több mint 12 cm hosszúságú melegítő felülettel rendelkezik, így gyönyörű fürtöket hoz létre bármilyen hajhosszon. Az egyedülálló, kizárólag a Sexy Hair által alkalmazott Smart Lock Technology előnyei:

  • A vasalófelület mindkét oldalán egy-egy szilikon csík helyezkedik el, amely tökéletes kontrollálást, hosszantartó formát és rugalmas, fényes, göndör fürtöket garantál.
  • A kerámia burkolat alatt elhelyezkedő dupla fűtőszál negatív ionokat és infravörös hőt hoznak létre, ennek hatására csökken a haj elektrosztatikus feltöltődése, simább, fényesebb göndör fürtöket eredményezve, szálló, szöszös, szálkás hajszálak nélkül. A frizura hosszabban megtartja a kialakított formát.
  • A Sexy Hair Curl Lock Pro kerámia hajsütővas mikrohullámot hoz létre a hajszálakban, lehetővé téve a simább, fényesebb, rugalmasabb, hosszabb ideig tartó göndör fürtök kialakítását.
  • A Sexy Hair Curl Lock Pro kerámia hajsütővas hőmérséklet beállítási lehetősége 220°C-ig terjed, illeszkedve a haj típusához, annak hosszúságához, és a kívánt stílushoz. Digitális kijelző mutatja a kiválasztott hőmérsékletet.
  • A kerámia hajsütővas 30 másodperc alatt felmelegszik és 1 óra múlva automatikusan kikapcsol, amennyiben nincs használva, így garantálva a biztonságos használatot.
  • Integrált szenzorrendszer szabályozza a kerámia hajsütővas hőmérsékletét, ezzel biztosítva, hogy a hőmérséklet egyenletes és állandó legyen, soha ne lépje túl az Ön által beállított értéket.
  • Csavarodásmentességet biztosító forgó véggel ellátott, extra hosszú, 2,74 méteres zsinórral rendelkezik.
  • Használható 110-220 V feszültségen is.

A Style Sexy Hair hővédő spray speciálisan hajsütéshez lett kialakítva, véd a magas hőtől, 69%-ban csökkenti a töredezést. Könnyű állagú, nem nehezíti el a frizurát. Ideális más formázótermékekkel való együttes használatra is.

Similar Posts