You are currently viewing Tündökölj és ragyogj Te is az ERRE DUE csodás make-up termékeivel

Tündökölj és ragyogj Te is az ERRE DUE csodás make-up termékeivel

Az ERRE DUE a mediterrán nap alatt született az 1980-as években Görögországban. Az ERRE DUE termékek egyszerre képviselik az innovációt, a változatosságot, a tartósságot, a kényelmet. A kínálatban rengeteg féle arcra, szemre, szájra való sminket találunk, valamint kiegészítőket és ecseteket is professzionális minőségben. Az ERRE DUE kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc és testápolás területén, sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin.

Drámai hatású szempillákra vágysz? Próbáld ki az ERRE DUE XCESS 3D szempillaspirált az elképesztő 3D hatásért. Az ERRE DUE XCESS 3D rétegezhető szempillaspirál, amely a tövektől a végekig egyenletesen fed. Keramidokkal gazdagítva a tökéletes elválasztásért és a pillák ápolásáért.
Vásárolj decemberben egy tetszőleges alapozót, egy korrektort, egy púdert, egy szempillaspirált, egy rúzst, egy bronzosítót vagy egy pirosítót és ajándékba adunk egy ERRE DUE EYESHADOW PALETTE, szemhéjfesték palettát, mely 10 elképesztő árnyalatot tartalmaz matt és fényes hatással. Intenzív színei nem fakulnak, egész napra tartós marad. Bársonyos érzést ad a bőrnek. Az akció december 31-ig tart, a készlet erejéig.