California Mango

California Mango haj-, köröm-, és testápoló termékek egyenesen Kaliforniából. Tengerpart, strand, naplemente, sós levegő, nyári meleg, boldogság. Ez mind-mind Kalifornia. 28 évvel ezelőtt, a California Mango termékek megalkotásával, az alapítók mindenki számára elérhetővé szerették volna tenni a kaliforniai életérzést. A California Mango kiváló minőségű termékeit világszerte értékesítik és mi most elhoztuk neked is Magyarországra.

A CALIFORNIA MANGO ápoló termékei különleges hidratáló anyagokat, antioxidánsokat, ásványi anyagokat, vitaminokat és magas tisztaságú olajokat tartalmaznak. A trópusi mangó eszencia, acai gyümölcs és goji kivonatok valamint a jojoba, szőlő és napraforgómag olajok ápolják, védik a bőrt és újra ragyogóvá varázsolják. Gyorsan felszívódnak, fenntartják a bőr természetes hidratáltságát. A vegán, gluténmentes receptek kombinálják a leghatékonyabb természetes összetevőket: a hidratáló mangóolajtól kezdve a nyugtató Aloe Verán át a szabadgyökök ellen védő Acai bogyón keresztül a feszesítő hatású Goji bogyóig.

Az antioxidánsok, köztük az A-, D- és E- vitaminok és aloe vera kivonatok nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásúak. A bőr azonnal simává és puhává válik, igazi kényeztetés a hajnak, bőrnek, körömnek. Csábító mangó illatukkal a California Mango termékek elrepítenek a kaliforniai nyárba.


Üde, természetes, gyönyörű bőr. . . CALIFORNIA MANGO

California Mango termékek

elfodadom