Victoria Beauty

A "VICTORIA BEAUTY" az egészség és a szépség szimbóluma. Szakemberekből álló csapat tudományosan fejlett laboratóriumoknak köszönhetően professzionális minőségű termékeket készít és garantál a vásárlók számára.

Az 1991-ben a bulgáriai Plovdivban alapított cég arc-, test- és hajápolási termékeket kínál, amelyek a természet iránti szenvedélyt a legfejlettebb technológiákkal ötvözik.
A márka élvonalát a „Snail Extract” termékcsalád termékei alkotják. A csiganyálka különféle összetevőkből áll, amelyek közül néhány nagy kozmetikai érdeklődésre tett szert az elmúlt években, közéjük tartozik például allantoin, glikolsav, elasztin, kollagén és peptidek.
A nyálkát a Victoria Beauty BIO csigatenyésztéséből származó Helix Aspersa Maxima faj csigáiból nyerik ki 100%-ban az organikus kozmetikumokra vonatkozó előírásoknak megfelelően.


A fő alapanyag, amelyet a csigákból nyernek ki az úgynevezett csiganyál mucin, ez a természetes hatóanyag védi meg az arcbőrt az UV sugárzás káros hatásaitól, gyógyítja a felhám sérüléseit és csökkenti a ráncok mélységeit, illetve meggátolja a fibroblasztok csökkenését, amelyet a kor előrehaladtával elveszítünk a bőrünkből, ezáltal fiatalos bőrképet és rugalmasságot biztosít az arcnak.

Victoriy Beauty termékek

elfodadom