MY.ORGANICS

Fedezd fel a természet erejét! Prémium hajápoló termékeink természetes és bio összetevőket tartalmaznak, káros vegyszerektől mentesek. A fenntarthatóság és a állatkísérlet mentes gyakorlatok iránti elkötelezettségével a My.Organics olyan organikus hajápolást kínál, amely jót tesz Neked és a bolygónak.

Organikus hajmegújító termékek a goji-bogyó erejével erősen sérült hajra

Szalonminőségű mélyregenerálás speciálisan a roncsolt, igénybevett haj számára kifejlesztve. A goji bogyóban található aktív gyümölcskoncentráció, illetve a B3 és B6 vitamin a hajszálak belsejébe jutva fejti ki hatását, melynek köszönhetően a haj visszanyeri rugalmássát, selymes és egészséges hajat eredményez. Látható hajszerkezetjavulás már az első használat után.

Resurrection

Korpásodás elleni otthoni, organikus kezelés

A termékcsalád minden tagjában különleges szinergikus formulában kombinálva van a Neem-fa olaj, az esszenciális citromolaj és a Pentavitin aktív hatóanyaga. Frissítő érzéssel szabadít meg a viszketéstől és a baktériumoktól, megszünteti a korpásodást és megakadályozza a kialakulását.

My scalp

Zsíros haj elleni otthoni, organikus kezelés

Az egészségesnél nagyobb fokú faggyútermelődést csökkentésére kifejlesztve, Neem-fa olaj és levendula illóolaj kivonata meggátolja a baktériumok szaporodását.
Frissíti, fertőtleníti és hidratálja a fejbőrt, a kezelés rendszeres használata mellett megszűnik a túlzott faggyútermelődés, ezáltal a két hajmosás közötti idő is nő.

Termékek

Hajhullás elleni otthoni, organikus kezelés

Borsmenta és Neem-fa olaj erejével stimulálja a hajnövekedést és gátolja a hajhullást. Késlelteti az öregedés miatti természetes hajhullást és aktiválja az őssejteket, melynek hatására a hajhullást nagy mértékben lecsökken. A hajsűrűség 22%-al megnövekszik és 60,6%-al csökken a hajhullás a termék 3 hónapnyi használata után.

Termékek

elfodadom