NEUMA NEUVOLUME CONDITION – Dúsító balzsam

8.287Ft

Dúsító balzsam, mindennapi használatra.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Dúsító balzsam gránátalma kivonattal és glicerinnel, hosszantartó tartást és ragyogást biztosít, védi a hajat az UVA és UVB sugárzás okozta káros hatásoktól, fakulástól. A haj ápolt és könnyen kezelhetővé válik, anélkül, hogy elnehezülne.
A neuVolume sampon használatát követően vigye fel a teljes hajhosszra, hagyja hatni nagyjából 1-2 percig, majd alaposan öblítse ki.

Vegán termék.

neuVolume-Minden hajtípusra, volumennövelő
o Rugalmasságot és ragyogó vibrálást biztosít
o Megvédi a hajat a környezeti és hőhatásoktól
o A haj dúsabbnak, vastagabbnak és teltebbnek tűnik, statikusságtól mentes

A NEUMA minden terméke az Egyesült Államokban készül. A cég szalonminőségű hajápolási, bőrápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit.

A NEUMA célja, hogy termékeiken keresztül segítsenek egy egészséges és környezettudatos világot teremteni. A cég arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszenek, amelyek biztonságosak és megfelelnek a professzionális felhasználók és fogyasztók legmagasabb igényeinek is.

Szintetikus illatanyagoktól mentes, állatkísérlet mentes termékek, amelyek növényi alapanyagokból készülnek, 100%-ban szélenergia használatával. Emellett 100%-ban vegán és 95%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható palackokba csomagolva értékesítik minden egyes terméküket.

  • A Neuma hitvallása, hogy mindenki anélkül tudjon termékeket használni, hogy ártana a környezetének, önmagának, vagy a bolygónak.
  • 2011-ben Dél-Kaliforniában alakult
  • 100% aromaterápia & zero mesterséges illatanyag
  • Felelősségteljes manufaktúra
  • Kizárják a potenciálisan káros alapanyagokat, összetevőket
  • Legmagasabb minőség fenttartása
  • Szalon minőségű, professzionális termékek

Item # 293214 / 8,5 oz / 250 ml

Item # 293215 / 25,4 oz / 750 ml

 

 

További információk

Kiszerelés

250ml, 750ml