Erre Due

Az ERRE DUE a kozmetikumok teljes skáláját kínálja, beleértve az alapozókat, szemhéjfestékeket, szemceruzákat, arcpirosítókat, szempillaspirálokat, rúzsokat, lakkokat, smink palettákat.

Az ERRE DUE a mediterrán nap alatt született az 1980-as évek színes bőségében.A tánc partik, disco labdák és neonfények voltak a márka eredeti inspirációjának forrásai. 1984-ben kezdte meg működését a görög piacon, egy kis magánvállalkozásként, amely úttörő szerepet játszott a szem- és ajak ceruzák, valamint a körömlakkok legszebb árnyalatainak bevezetésében. Hamarosan a sminktermékek széleskörű palettájának gyártójává nőtte ki magát, Görögország egyik legismertebb sminktermékévé vált, kiváló minőségű, luxus érzetet, professzionális képet és kiváló értéket képviselve.A következő lépés a divatvilághoz való kapcsolódás volt. A kifutókon az ERRE DUE kreatívan értelmezte a szín-, textúra- és sminkhatások trendjeit, a szezonális megjelenéseket.Az ERRE DUE a smink termékek teljes skáláját kínálja, beleértve a korrektorokat, primereket, alapozókat, smink palettákat, púdereket, arcpirosítókat, bronzosítókat, szemceruzákat, szempillaspirálokat, szájfényeket és rúzsokat.

Az ERRE DUE prémium kategóriájú sminktermékeivel piacvezető Görögországban és Európa számos más országában is. Termékeiket kizárólagos partnereken keresztül kínálják.

Minden vásárló kipróbálhatja az ERRE DUE termékeket az üzletekben, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket. Napjainkban a márka számos terméket kínál, hatalmas választékkal. Az ERRE DUE termékek egyszerre képviselik az innovációt, a változatosságot, a tartósságot, a kényelmet, elegáns csomagolásba csomagolva. A termékeket nem tesztelték állatokon.

Erre Due termékek

elfodadom