Rólunk

Miracle In America. Az amerikai álmot elhozó termékek már Magyarországon is elérhetőek a MIA USA American Beauty Boutique üzleteiben. Különleges, prémium minőségű, főként amerikai szépségápolási termékek széles skálájával várjuk vásárlóinkat. A forgalmazott termékek többsége Amerikában készül, 100%-ban állatkísérlet mentesen.

A MIA USA American Beauty Boutique üzleteinkben számos exkluzív világmárkával találkozhatsz, melyeknek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon:

  • Dekorkozmetikai termékek: ARDELL pillák, ERRE DUE és LA.SPLASH make up termékek
  • Hajápoló, hajformázó termékek: MACADAMIA, SEXY HAIR, MY.ORGANICS, SASHAPURE
  • Férfi borbélytermékek: WOODY’S, GIBS

Az Ascension Group Kft. tulajdonosa egy amerikai család, akik több országban rendelkeznek hasonló profilú vállalkozással Európában és más kontinenseken egyaránt.

Az általunk forgalmazott magas színvonalú termékek többsége Amerikából származik, és a világ számos országában bizonyította már kiemelkedő minőségét.

A tulajdonosok felismerték, hogy Magyarországon is igény van azokra a közkedvelt világmárkákra, amely szépségápolási termékek magas minőségűek, kiváló hatóanyag tartalmuknak köszönhetően rendkívül hatékonyak.

Célunk, hogy a magyar vásárlók is élvezhessék ezeknek a prémium minőségű arc- haj- test- és körömápolási termékeknek minden előnyét.

Beauty Advisor kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az alábbi szolgáltatásokkal:

  • Hajápolási tanácsadás
  • Alkalmi smink és sminktanácsadás (melynek költsége levásárolható)
  • Igény szerinti smink készítése professzionális ERRE DUE make up termékekkel (előzetes időpontfoglalás szükséges)

Örömmel tölt el bennünket, hogy szépségápolási termékeinkkel szebbé, magabiztosabbá tehetünk Téged és így sikereidhez mi is hozzájárulhatunk.

elfodadom