Mi is az a keratin? Hogyan pótold vissza a hajadba?

Talán nem is tudtad, hogy a hajunk 97%-a keratinból áll, a fennmaradó 3% pedig nem más, mint víz.
A kulcs tehát az irigylésre méltó, gyönyörű, egészséges hajért a keratin. A keratin egyszerűen fogalmazva egy kéntartalmú protein, tehát egy fehérje, amely nemcsak a hajunk, hanem a körmünk és a bőrünk felső rétegét is képzi.

A keratin legfőbb feladata, hogy megvédje a hajat a külső tényezőktől, mint például hővel való formázás, kémiai beavatkozások, mint hajfestés stb. Ha a hajad veszít keratintartalmából, akkor sérülékenyebbé és védtelenebbé válik, amely azt is jelenti, hogy töredezettebb, szálkásodásra hajlamosabb, fénytelenebb, élettelenebb lesz.


Jó hír, hogy az egészséges táplálkozás és megfelelő vitamin-és folyadékbevitel mellett külsőleg is segíthetsz a hajad helyreállításában méghozzá keratint tartalmazó hajápoló termékekkel.


A MY.ORGANICS egyik bestseller termékcsaládja a keratinnal dúsított sampon és balzsam, amely mindemellett jótékony argán-és avokádóolajat is tartalmaz. A terméket tesztelők 87,8%-a számolt be arról, hogy a MY.ORGANICS keratin sampon és kondicionáló rendszeres használata mellett észrevehető különbséget tapasztalt a haj egészségét és megjelenését illetően.


A haj láthatóan fényesebb, egészségesebb, tapintása puhább, erősebb és könnyebben kezelhető már az első néhány használatot követően. A keratinnak a hajnövekedésben is jelentős szerepe van, klinikailag bizonyított, hogy a keratinnal dúsított termékeket használó személyek között nagy százalékban kimutatható a hajnövekedés
jelentős gyorsulása.


Mi a szerepe a keratinnak a különböző hajápoló termékekben?


A MY.ORGANICS keratinos samponja argán-és avokádóolajjal egy organikus, növényi alapú sampon, mint minden más MY.ORGANICS termék. A benne lévő magas vitaminkoncentrációnak és selyemkivonatnak köszönhetően táplálja és regenerálja a roncsolt, száraz hajat, miközben kíméletesen tisztítja a fejbőrt. Az argán-és avokádóolajat tápláló és regeneráló tulajdonságaik miatt előszeretettel használják a kozmetikumokat gyártó cégek. A keratinnal dúsított sampon emellett kamilla, búzafehérje és selyemkivonatot tartalmaz. A samponhoz speciálisan kifejlesztett
MY.ORGANICS keratinos kondicionáló mélyen regenerálja a száraz, töredezett hajvégeket, visszaadja a haj egészséges ragyogását, bezárja a nedvességet a haj belsejébe, ezáltal a haj élettel telibb és tápláltabb már az első használat után.


A MY.ORGANIS termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, szulfátokat, parabéneket és mesterséges illatanyagokat, így tudatos, biztonságos és környezetbarát választás a haj és a környezet számára egyaránt.

Similar Posts